Best. News. Ever.

Jeg har allerede delt de gode nyheder på bloggens Facebook, men de fortjener faktisk deres eget indlæg: Rygtet vil vide, at Netflix genopliver Gilmore Girls! Hurra og hallelujah! Serien ligger på min all time top tre (sammen med Veronica Mars og Grey’s Anatomy), og selvom den jo egentlig fik hele syv sæsoner, så var den sidste sæson rent kaos, fordi den grundet samarbejdsvanskeligheder blev skabt af nogle helt andre folk end de første seks. Det hele føltes lidt forhastet, og selvom det ikke er den værste serieafslutning i verdenshistorien (Dexter, How I Met Your Mother, I’m looking at you), så var den stadig på mange måder helt forkert.

Derfor er det også en del af de gode nyheder, at Amy Sherman-Palladino herself er med på vognen, og efter sigende skulle de vigtigste skuespillere allerede være sikret. Det er selvfølgelig enormt sørgeligt, at vi må undvære Edward Herrman, aka Richard Gilmore, da han desværre døde sidste år, men ikke desto mindre glæder jeg mig helt åndssvagt til at se, hvad de finder på.

Planen er fire nye afsnit á halvanden time, hvilket essentielt er fire GG-film, og jeg glæder mig som et lille barn. Speedtalking, junkfood og afsindigt blå øjne. Længe leve Gilmore Girls!

Kommentarer (27)

Der er lukket for kommentarer.