Shhh… #92

Friendly reminder, at der er større sandsynlighed for at få sine hemmeligheder udgivet, hvis de er nogenlunde korte i længden. De meget lange af slagsen har simpelthen svært ved at passe i rammerne, og folk gider dem heller ikke rigtigt. Kort er godt! 🙂

Hemmelighederne er ganske anonyme og kan indsendes lige her.

Nej nej, han er min kommende kæreste. 😉

Kommentarer (45)

 • Til dig der skriver at du føler dig kedelig og associal fordi du ikke gider at gå i byen og drikke dig fuld mere: Jeg gider hellere ikke byture mere, og jeg føler mig hverken kedelig eller associal. Der er ingen grund til at du skal have det dårligt med dig selv fordi du ikke vil bruge dine weekender på fest og druk. Der er SÅ mange positive ting ved ikke at gøre det, så prøv at fokuser på dem istedet, og der er tusinder af andre dejlige ting man kan bruge sine weekender på 🙂

 • Fjernbetjeningen: Honey, du er ikke alene. Nogle gange peger jeg ønsker at jeg kunne skifte kanal væk fra hvad han nu er igang med at udbrede sig om.

  Dig med eleven, der forsøgte selvmord: Tak fordi der findes lærere som dig! Mennesker som dig, der kerer sig om andre. Jeg har uendelig respekt for dig.

 • Jeg tror, du vil finde svar på dit spørgsmål, hvis du ser det der program, der hedder “Sjov med sex” – jeg fandt i hvert fald svaret 😉

 • Tværtimod, som jeg prøvede at signalere med min kommentar. Jeg tænker, at vedkommende har fået den tanke ind i hovedet, fordi jeg engang afslørede, at min eks var lidt i fjernsynet.

 • Hvor er jeg glad for ikke at være alene! Alle sider der beskriver depression, siger at man mister lysten til mad og taber sig. Jeg har ikke lyst til andet end at spise.

 • Jeg tabte mig.. men tog til gengæld dobbelt så meget på igen, da jeg begyndte at få det bare nogenlunde..

 • Jep, jeg tog også 10 kg på sidst og er vist oppe på 15 kg denne gang.. Sidste gang, jeg bevægede mig ud af depressionen for en periode tabte jeg det meste af det igen – håber virkelig det samme sker denne gang!!

 • Grinte højt over den sidste og ville ønske man rent faktisk kunne bruge sin fjernbetjening på den måde! Måske kombineret med noget “fast forward”? 🙂

  Til læren; kæmp for din elev! Please bliv ved med at være et fantastisk menneske og spørg ind til ham/hende.

 • Har et spørgsmål: Kan man godt gå på Tinder selv om man er gift? Vil så gerne se, hvad der sker derinde og flirte i bund. Det er jo et kødmarked uden lige, og jeg vil sgu se det med egne øjne! Skal jo bare kigge og “swipe”, ikke date. Men jeg savner at blive “bedømt”, valgt til og valgt fra. Lyder enormt banalt og som om, at jeg lever i verdens kedeligste ægteskab (hvilket jeg sgu egentlig nok også gør). Men kan jeg gå på Tinder?

 • Øv hvor træls at have konsumeret alle de kalorier ved at spise den pølse for en mand, der ikke engang gad hende. Mænd er svin 🙂

 • Til læreren der hjalp eleven med de fucking lorteforældre. Tror man skal passe på med ikke at dømme. Ja, det lyder som nogle mega lorteforældre, men vi kender ikke deres historie. Har en søster der hele sit liv har lavet så meget drama omkring hendes egen person, at hun i dag har splittet hendes egne børn ad. Jeg er nået dertil, hvor jeg faktisk tænker, at jorden nogle gange vil være et bedre sted uden hende. Jeg er feed up ved alt hendes drama og egoisme. Jeg kan se, hvor meget hun har ødelagt vores forældre og hendes børn. Hun har rendt til psykolog hele sit liv, men hvad hjælper det at “arbejde” med sine problemer, hvis man ikke bruger hjælpen konstruktivt. Har hørt på hendes plade hele hendes liv, den ændrer sig aldrig, og historien er altid den samme. Og ja, det lyder som nogle lorteforældre, men måske det ikke er første gang de ser deres søn i denne situation, måske de har prøvet alt, hvad der står i deres magt for at hjælpe og måske de er kommet til et punkt, hvor de simpelthen ikke magter det mere. Fordi de har indset, at det aldrig vil ændre sig. Jeg vælger at tro, at forældrene lider ved at vende ham ryggen og jeg vælger at tro, at ingen forældre ville gøre sådan noget medmindre, der virkelig var en grund til det. Jeg håber det i hvert fald, for jeg står i forældrenes situation, og det gør ondt – meget ondt!

 • Nej. Det er umoralsk ift. dit ægteskab. Hvordan ville du have det hvis din ægtefælle lavede samme nummer? Dertil er det supernederen at matche med folk der kun er der for bekræftelsens skyld og ikke gider mødes.

 • Som jeg ser det, så går du ikke glip af det store ved ikke at være på Tinder. Jeg forstår godt, at man har lyst til at snuse og snage, også selv om man er gift. Og hvor mange lyver ikke, når de er på dating sites, Tinder, Happen og alle muliuge andre steder? Her er der bare tale om en, der i sidste ende ikke vil på en date. Og hvor mange har ikke oplevet at blive brændt af inden, daten overhovedet er startet? Vil hellere ende med ikke at komme på en date end at komme på date med en, der har løjet om, hvem vedkommende er. Så synes sagtens du kan gå på Tinder og snuse rundt 🙂

 • Det bliver et stort, fedt nej herfra. Hvordan det ville påvirke din mand og dit ægteskab må du selv ligge og rode med, men når du går på Tinder, involverer du andre mennesker, som er på Tinder af ærlige årsager. Det er de sjove Tinder-historier og -profiler, der florerer på de sociale medier, men faktum er, at rigtig mange mennesker er på Tinder i håb om at finde kærligheden, så at gå derind som gift er helt ærligt lidt at pisse på det håb og de mennesker. At du savner noget i dit ægteskab skal ikke gå ud over dem.

 • Og Anonym, der mener, det er okay: At der findes andre folk, der lyver eller brænder af, gør det vel ikke acceptabelt at kopiere deres opførsel?

 • Jeg synes slet ikke, det kan sammenlignes. Det er en super skod situation, du står i, men der er tale om en voksen kvinde. Her er der tale om et barn, som reelt har prøvet at tage sit eget liv! Det er på ingen måde acceptabelt at vende sit barn ryggen i en sådan situation.

 • Jeg er på Tinder. Jeg tager det for, hvad det er. Jeg regner ikke med, at jeg nogensinde møder manden i mit liv derinde. Det er sjovt og underholdende, men jeg foretrækker Mind Blwing Conversations i stedet for et selfie. At blive brændt af inden en date (grundene kan være mange), vil jeg langt hellere end at ende på en date med en mand, der har løjet så det drev. Så at tale med en gift på Tinder, ville aldrg ødelægge min tro på at finde kærligheden. Men hvad ved jeg, jeg finder også Chat Rouletten enormt sjov og underholdende (og jeg har ikke skrevet hemmeligheden foroven) 🙂

 • Jeg forstår ikke helt, hvad at blive brændt af inden en date har med sagen at gøre? Det er vel to vidt forskellige ting. Tinder er en app beregnet til singler. Jeg ville aldrig kunne finde en grund, der forsvarer, at man bruger den, når man er i et forhold. Måske med undtagelse af folk i åbne forhold. De findes derinde, men det står som regel tydeligt i deres profil, at situationen er sådan. I så fald har jeg ikke et problem med det. Men at føre folk bag lyset ved at lade dem tro, man er single og interesseret, når man blot er derinde for at få bekræftelse, det er i mine øjne voldsomt respektløst.

 • Altså. Først: SÅ fedt er Tinder heller ikke, men jeg var da også herre nysgerrig, da jeg havde en kæreste 😉 Jeg aftalte med min eks, at det var ok at gå på Tinder uden at date, vi fik bare aldrig gjort noget ved det da det kom til stykket. Men det var rart at have talt om det og have tingene på det rene.
  Hvis du går på Tinder, synes jeg klart, du skal skrive i din profiltekst, at du er gift og ikke er ude på noget snavs men bare vil kigge. Det har jeg set flere der gør, og så ved folk jo, hvad de går ind til, hvis de liker 🙂

 • Anonym, jeg sætter pris på dit forsøg på at nuancere en situation, som jo er meget ensidig, når jeg sådan har skrevet den som en semi-kort hemmelighed. Men det er “tilfældigvis” barnets første selvmordsforsøg, og forældrene har indberetninger på dem grundet mishandling af deres andre børn. Dette er ikke et spørgsmål om drama. Det er et spørgsmål om vanrøgt og dyb desperation, hvor jeg som lærer føler mig magtesløs – selv om jeg gør alt i min magt for at passe på eleven. Kommunen er heldigvis over dem, skolen hjælper, psykologer er tilkaldt, men i dette specifikke tilfælde er forældrene nogle fucking lorteforældre. Jeg er ked af, at du står i sådan en hård situation, men vær sød at passe på, hvordan du fortolker andre menneskers oplevelser ud fra dine egne erfaringer. Og når man taler om et barn i folkeskolen, så må man simpelthen ikke spille fallit som forældre og sige, at det er “den samme gamle plade”. Barnet er ikke voksent og har rig mulighed for et godt liv uden “drama”, hvis ellers forældrene kan skabe rammerne for det (eller i det mindste få hjælp til det).

Der er lukket for kommentarer.