First Date #2

Jeg var på date i går. Ikke med Den Pæne Mand, som jeg ikke har hørt fra siden og nok heller ikke kommer til at gøre det, men med en ny mand. Og i den forbindelse vil jeg faktisk gerne give jer et dybfølt tak. To dates på to uger var aldrig nogensinde sket, hvis det ikke var, fordi jeg havde lovet at datingteste til bloggen. Så er jeg jo nødt til at overkomme min frygt. For der sidder folk derude og regner med mig. Og hepper. Fuck, hvor I hepper! Og I gør det hele lidt sjovere og undertegnede meget modigere. Så rigtig mange gange tak for jer. (Og undskyld til dem, der synes Projekt Dating er røvkedeligt.)

Når man befinder sig på en dating-app, er der rigtig mange profiler, der indeholder ordene: “Jeg er ikke så meget til det der med at skrive i ugevis, jeg vil hellere mødes hurtigt.” Jeg er selv omvendt anlagt og vil hellere bruge lidt tid på at finde ud af, om den anden person overhovedet er en date værd, lære lidt om vedkommende og måske endda opbygge en glædelig forventning til mødet. Så det har krævet lidt overvindelse at hoppe med på mændenes præferencer. Men nu har jeg gjort det to gange, og det er faktisk ikke så slemt. I kinda get it. Jeg foretrækker stadig min måde at gøre tingene på, men jeg er ikke længere meget imod det der med at mødes med en vidt fremmed.

Det var på mange måder en rigtig fin date i går. Stedet var hyggeligt, samtalen flød langt hen ad vejen naturligt, og han virkede rigtig sød. Der var bare ikke skyggen af gnist. Ikke engang bare en skygge af en skygge. Jeg har lidt en fornemmelse af, at han måske var for voksen til mig. Ikke at han var exceptionelt voksen, jeg er det bare meget lidt. Vi talte fx lidt om alkohol og branderter, og da jeg hev fat i en af mine yndlingsanekdoter om min værste brandert nogensinde, hvor jeg sad ude foran Sherlock Holmes i Århus med hovedet mellem benene og skreg på en ambulance klokken fem en torsdag morgen, der kunne jeg godt se på ham, at han måske i virkeligheden havde mig mistænkt for at være 19 og ikke 29. Altså, jeg teenagedrikker jo ikke så meget på den måde mere, men derfor kan jeg godt grine af dengang, jeg gjorde det.

Vi var også et smut omkring de sociale medier. Altså emnet. Jeg holdt primært min telefon i tasken, men forsøgte alligevel at snige et snap til veninderne og en instaupdate ind hist og her, uden han opdagede det, fx når han gik i baren eller på toilet. Det lykkedes mig ikke rigtigt at at gøre det i smug, hvilket nok var lidt dårlig stil. Værre blev det kun, da han informerede mig om, at han ikke rigtigt gjorde sig i sociale medier og i det hele taget gik meget op i sit privatliv. Det er der selvfølgelig intet galt med, det clasher bare ret meget med at date en blogger. I særdeleshed en blogger som mig, der lidt sætter en ære i at udlevere sig selv.

Så altså. Fin date. Jeg var måske lidt pinlig, men det er jeg som regel, så det kan jeg godt leve med. Ingen flirten, hvilket må siges at være dealbreakeren. Kemi skal der til, før man har lyst til at ses igen, og den var der ikke. Men nu hvor jeg så småt har overvundet frygten for første dates, så tør jeg godt håbe på, at den er der med den næste mand. Jeg er i hvert fald – til en afveksling – optimist!

Kommentarer (23)

 • Det er fandeme sejt at du er kommet op på hesten so to speak 😉 pis at der ingen kemi var, det er faktisk lige præcis derfor jeg også foretrækker at mødes relativt hurtigt, så har man ikke spildt oceaner af tid på en som man ingen kemi har med, og man har heller ikke de store forventninger. Jeg er også kommet lidt op på hesten igen, efter laaaaang tid i klosteret, det er ikke så dumt.

  Er der virkelig nogen der synes at dit datingprojekt er kedeligt? det er da det sjoveste. Jeg er fan!

 • Hej Miriam
  For det første, tak fordi at du udlevere dig på den her måde med datingtesten osv.
  For det andet, kunne næste ikke genkende dig på billedet (mener det på den gode måde) 🙂
  Håber at du bliver ved med hele bloggen 🙂

 • Jeg bliver aldrig (!) træt af at læse om dine datingeventyr – men jeg håber selvfølgelig at du finder 'den rigtige' på et tidspunkt. Indtil da: keep it coming 😀
  Hilsen hende i fast forhold (måske er det derfor jeg elsker at læse om dine dates. ..)

 • Åhh jeg elsker at høre om dit datingprojekt og synes du er så sej for sådan at kaste sig ud i det. Det der med at mødes så hurtigt er heller ikke lige mig. Men du får mig da til at overveje det:D
  glæder mig til at høre om næste forsøg!

 • Jeg synes det er SÅ sjovt, at følge med i 😀
  Jeg leder ikke selv efter forhold, men nok nærmere bare en god bolleven eller lignende, så vores udgangspunkt er selvfølgelig forskelligt. Men jeg elsker at mødes med dem rimelig hurtigt. Nogle gange har det været super godt andre gange flop. Men uanset hvad har det været spændende, og jeg er sluppet for at lægge en masse energi i noget, som man i virkeligheden alligevel først får afklaret, når man mødes. Og man bliver ret god til at date af det 😀 Jeg bliver ikke engang nervøs længere.

 • Hepper mega meget på dig, Miriam! 😀 Og synes, at dating-projektet er maaarrjjet sjovt og spændende at følge med i!
  GO GO GO! Synes det er så sejt, at du kaster dig ud i dates 🙂

 • Hmm, han hed vel ikke christian? Lyder nemlig som en fra mit arbejde, der fortalte, at han var på date med en ret intelligent pige fra Tinder i fredags.. det kunne være så sjovt

 • “Det er der selvfølgelig intet galt med, det clasher bare ret meget med at date en blogger. I særdeleshed en blogger som mig, der lidt sætter en ære i at udlevere sig selv.”
  Jeg grinte. Højt. Tak for endnu et godt indlæg <3

 • Hej Miriam,

  Her kommer lige verdens mest random kommentar – i dag i hvertfald – måske.
  Jeg er fast læser af bloggen og må indrømme at det især er Shhh-indlæggende som gør det for mig – og fangede mig i sin tid. De er så gode at jeg for længst har vist dem til en af mine gode venner, som også synes de er ret herlige.
  Efter dette indlæg slog det mig, at I altså vil være et ret festligt match til en date. Han roamer også rundt på Tinder og er overraskende god på skrift og i virkeligheden. (Det med at skrive sammen for a while er jeg nemlig også klart fortaler for).
  Anyway, det blev lidt mærkeligt forklaret. Men pointen er, han er temmelig sød, glad for dyr, skidesjov og har OK godt styr på livet uden at have styr på det overhovedet. Artsfælle med i hvertfald mig selv der. Han er i øvrigt 30 år og medium jysk. Råb højt, jeg synes den er god! 🙂 Jeg kan fanges på trinegrue på gmail eller alle mulige andre medier. Twitter/Instagram/Facebook you name it. Så kan jeg sende et link, så du kan se giraffen eller lignende.
  Ps. kæft det er en fjollet ide – men I ville altså være et skægt match tror jeg!
  Hej så længe 🙂
  Tjuhej fra mig!

 • Jeg kan bare enormt godt lide at have de store forventninger. Det der med at mødes med en mand, jeg intet ved om, det siger mig ikke alverden.

 • Med en bolleven er den fysiske kemi nok også vigtigere end det der med at lære hinanden at kende. Men jeg kan lige præcis godt lide at være nervøs inden en date. Jeg foretrækker, at en date er noget specielt og ikke bare en almindelig hverdagsaktivitet.

 • Så absolut! Altså, taget dit nyeste indlæg in mente i forhold til business, så er han pænt meget skjorte-typen og tror godt han kan sætte på plads. Han er i hvertfald rimelig streng, når jeg lokker ham med i IKEA… Du siger til 🙂

Der er lukket for kommentarer.