Jeg er jo Bridget Jones #202

1. Er allerede så småt begyndt at lægge en strategi til H&M x Balmain-rovet. Jeg gætter på, det bliver noget nær umuligt at få fingre i alt det, jeg vil, (både økonomisk og rent praktisk) så det gælder om at vide, hvad man skal gå efter.

2. Har af samme årsag smidt det meste af mine garderobe på Trendsales. Ja, dette punkt er skamløs selvpromovering. Smid gerne en mail, hvis I ser noget interessant, men foretrækker at handle udenom det hejs.

3. I går brugte jeg hele dagen (og jeg mener virkelig hele dagen) på en videoblogtest af et nyt produkt. Da jeg endelig var færdig og nogenlunde tilfreds, lykkedes det mig at slette skidtet, da jeg skulle rykke det over på computeren. Nå, men så starter jeg da bare forfra…

4. Overvejer lidt, om man måske overdriver datingprojektet en smule, når man er på date, og ens telefon bliver ved med at buzze, fordi der kommer beskeder fra andre mænd. Hold kæft, jeg følte mig slutty!

5. Efter at have slået min cykellygte ihjel i sidste uge, kom jeg endelig i Tiger og fik købt en ny. De havde bøvl med deres bonmaskine, så jeg sagde pænt, at den behøvede jeg ikke… Men så kom jeg hjem og fik pakket min nye cykellygte ud. Den dur ikke, og nu har jeg ingen bon, så jeg kan få den byttet. Fedt.

6. Blev helt stolt af mig selv i dag, da jeg rent faktisk vågnede før middag. Så kom jeg i tanke om, at vi gik over til vintertid i nat.

7. Forleden stod jeg i Netto i kø bag en lidt forvirret dame, som blev ved med at glemme koden til sit Dankort. Jeg tænkte ikke videre over det, men ville lige sikre mig, at jeg nu kunne huske min egen… Og så var den væk. Pist, pist, pist væk. Jeg kunne huske, det var noget med et tretal, men resten? Glem det.

8. Heldigvis satte rutinen ind, da jeg så stod foran Dankortmaskinen, men på det tidspunkt var jeg allerede totalt gennemblødt af angstsved (og skrækslagen for, om jeg var nødt til at tage hjem uden mine Ben & Jerry’s!).

9. Frank er blevet let forkølet, hvilket betyder to ting: 1) Han snorker helt afsindigt. 2) Han vil putte hele tiden. Sidstnævnte er utroligt sødt, indtil man får en klo i øjet midt om natten, fordi han vil nusses på hovedet.

10. Er blevet noget så lavkulturelt bidt af quizzer på answers.com. I dag tog jeg fx “Who Is Your Grey’s Anatomy Husband?” Fik McDreamy. Var blevet uhyggeligt hidsig, hvis jeg ikke havde fået McDreamy.

Kommentarer (23)

Der er lukket for kommentarer.