April 2014

Jeg bliver ved med at glemme, at vi er i 2015. Selv da jeg skrev foregående sætning, var jeg lige nødt til at slå blikket ned på computerens datoviser. For fuck’s sake. Anyway, her er, hvad der skete sidste år på denne tid:

Jeg fortalte om strabadserne ved at prøve at finde en kjole til min fars 60-års fødselsdag. Det er lige præcis den type indlæg, jeg gerne vil tilbage til at skrive nogle flere af. Bonusbillede af fader med præstekrave på hovedet.

Vi fejrede efterfølgende den store dag med 100+ af hans nærmeste på et af mine yndlingssteder i verden, Sjørupgaard, der blandt andet byder på pool og boblebad. Jeg blev spurgt enormt meget til Frank og følte mig virkelig kattedamet.

Jeg forklarede, hvorfor jeg ikke har et problem med at nævne navne, når jeg bitcher om blogland. I dag havde jeg nok smidt ordet “konstruktivt” ind omkring 100 gange i det indlæg, for ellers kan det godt lidt læses som et forsvar af retten til at svine bloggere til. Det er det bestemt ikke. Det er snarere en opfordring til netop at skelne mellem tilsvining og velmenende kritik. Det, tror jeg stadig, både bloggere (inklusiv mig) og læsere (også inklusiv mig) skal blive bedre til.

Jeg lavede en liste over pigeglæder som fx nybarberede ben mod nyvasket sengetøj, og når frisøren for en gangs skyld lytter og ikke klipper 10 cm mere af en aftalt.

Og sidst, men ikke mindst forelskede jeg mig hovedkulds i Wildfox’ sommerkollektion, som var så smuk og drømmende, at den kommer til at agere inspiration for mig igen i år. Gør jer selv den tjeneste at tage et kig på billederne… De er noget nær perfektion!

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.