Læserhjælp #6

Jeg synes, den her er vanvittigt svær. Principielt vil jeg nok altid være team kæledyr, men jeg har personligt heller ikke noget imod at være alene. Ensomhed er ikke sjovt, men omvendt synes jeg da bestemt ikke, at “sidst i 30’erne” atutomatisk betyder, at datinglivet er slut. I don’t know… Hvad siger folket?

Egne dilemmaer kan indsendes her.

Kommentarer (15)

 • Jeg vil lige dele Piet Heins gruk:
  PSYKOLOGISK HUSRÅD
  Stejler man foran et vanskeligt valg
  Og vil ha det afgjort prompte,
  Er det et såre fornuftigt princip
  At platte og krone om det.

  Ikke at valget skal ske pr. hazard,
  Imens man selv sidder og måber,
  Men; lige når mønten er kastet til vejrs,
  Så véd man præcis, hvad man håber.

  Sigmund Freud forklarede også denne metode.

 • Den er godt nok svær. Men jeg tænker umiddelbart, at livet ikke er slut endnu og hvis man ikke umiddelbart ville vælge mand over dyr, så er han nok ikke “god nok”? Og der står også “træt af at være ensom”, ikke “jeg holder meget af ham”, så tænker at hvis det kun er ensomheden der trykker, så giv det lidt tid og vent på the right guy – når han kommer – skulle han have pelsallergi – burde man umiddelbart ikke være i tvivl..

  http://www.bottledindenmark.wordpress.com

 • der må da være en praktisk løsning. jeg ved hvor højt man kan elske et dyr og i skal vel ikke flytte sammen med det samme. i kan vel stadig ses og bo hver for sig, og hunden lever jo ikke for evigt.
  hvis i endelig skulle flytte sammen, mens hunden er i live, må der da også kunne findes en løsning. ved at bo et sted, hvor der er plads nok til at hunden kan få sin egen afdeling af huset. eller bo hos nogle andre tæt på.

 • Man kan blive vaccineret mod pels allergi, ved godt det tager tid, men synes ikke et forhold skal starte med ultimatum

 • Jeg ville be ham om at blive vaccineret eller tage allergi medicin. Hvis han er den rette vil han ikke forlange at hun skal tage sådan et valg.

 • Jeg valgte manden – men kun fordi han var den helt helt rigtige, ellers havde jeg stadig haft katten… Og du skal være helt sikker på at han er den rigtige for du kommer til at savne dit kæledyr helt utroligt meget. Jeg er stadig plaget af dårlig samvittighed fra tid til anden her 4. år efter over at jeg ikke kunne overholde den forpligtelse jeg mener man påtager sig når man får et kæledyr – nemlig at passe på det til det en dag ikke er her mere.. Også selvom hun kom et godt sted hen.. Men elsker manden utroligt højt.. Dog er der stadig en del af mig der brændende ønsker sig at man udvikler en kur mod astma-allergi, så jeg kan få et kæledyr igen…

 • Du siger du er træt af at være ensom (i modsætning til alene) dvs du mangler åbenbart noget som din hund ikke kan give dig. Ville du føle dig ensom uden hund, men med manden? I så fald er manden ikke nok ligesom hunden vel ikke er og så må der komme en rigtig mand på et andet tidspunkt. Jeg går ud fra der ikke ville være dilemma hvis medicin kunne løse det?

 • Det har jeg hængende på min væg i en fin ramme og som en god påmindelse – og det virker hver gang 🙂

 • Hvis jeg var dig, ville jeg se om ikke et familie medlem kunne være interesseret i at overtage hunden på ubestemt tid. Hvis det ikke går med loverboy, er hunden ikke længere væk, end du måske kan få ham tilbage igen ..

 • Jeg er helt sikkert på hundens side. At starte et forhold med et ultimatum er skidt, og som det allerede er nævnt kan man vaccineres. Jeg mener, hvor svært er det lige?

 • Helt enig. Ville aldrig skille mig af med min hund for en ny mand (streg under ny). Har selv prøvet at blive glad for en, der ikke var glad for min hund. Han viste sig efter et halvt års tid at være Verdens Største Røvhul. Tænk hvis jeg ikke havde haft min hund til at trøste mig, da det sluttede 🙂

 • Den er virkelig svært. Jeg har en mand med allergi, så jeg kan ikke umiddelbart have hverken hund eller kat – men han vil så gerne give mig muligheden (han har ikke selv behovet), at han er i gang med en vaccinekur, der har krævet MANGE stik over det sidste halve år. Vi ved endnu ikke, om det virker, da han også har andre allergier, der krydser ind over – han skal stikkes over de næste 3 år.
  Havde jeg haft hund eller kat, da jeg mødte ham, så tror jeg ikke, at jeg havde tilladt mig selv at falde for ham. Helt ærligt. Især ikke hvis han havde sagt “hunden eller mig” som noget af det første. Dyr er som børn for mig på det punkt. Jeg solgte min hest, fordi jeg gerne ville rejse udenlands for 5 år siden, og selvom jeg stadig bor i udlandet og ville have hadet mig selv for at misse den mulighed, så hader jeg også mig selv for ikke at have beholdt min basse 🙁 Jeg savner ham stadig næsten hver dag. Det var et uhyggeligt svært dilemma dengang, men det var MIT valg. Dette er et dilemma som denne NYE fyr stiller op for dig – nope nope nope.

 • Det er desværre ikke bare sådan lige at blive vaccineret. Jeg er selv kæmpe hunde-elsker og mega (pels)allergiker på samme tid (værste kombi!). Da jeg undersøgte det, virkede vaccinationerne på omkring 30 % af patienterne, man skal møde op 1 gang om ugen for at få dem og det koster snildt over 10.000 kr. Jeg kan ikke få kraftig nok medicin til at fjerne mine hunde-allergi, desværre – jeg ville seriøst gøre alt for det. Så det er ikke så lige til, synes jeg 🙂

 • Mennesker er vigtigere end dyr. Et dyr kan aldrig give dig hvad et andet menneske kan. Sats på manden – der er langt mellem de gode.

 • Jeg er ikke dyre-elsker og måske ikke helt den rigtige at spørge, men jeg har alligevel lige behov for at kommentere.

  Hvis denne lovende mand havde sagt, at han ikke kunne lide dyr og den måtte ud, så ville jeg sige, at han altså ikke var værd at samle på alligevel. MEN, her taler vi altså om en allergi, og det er jo praktisk talt umuligt for ham. Kan godt se at folk snakker om vacciner osv, men helt ærligt så kan et dyr bare ikke give dig det samme selskab – og selvom det lyder kliche, så har de fleste altså brug for en at dele livet med, når først de unge singleår er forbi.

  Jeg håber inderligt at du giver kærligheden et shot! God vind herfra 🙂

Der er lukket for kommentarer.