Kommentarer (31)

 • Dig der smider kage ud, FY!! At du ikke skammer dig! .. 😉
  Ps. Kan vi lave en aftale om at jeg kommer og spiser den istedet?? …

 • Det er altså pissenedern at være færdiguddannet advokat og stadig synes, at jura er kedeligt. Jeg siger det bare.

 • Til dig med chefen og spilanmodningerne – du kan blokere ham/hende i at sende dig flere spilanmodninger, uden at du blokerer eller sletter vedkommende som ven. Inde under “Spil” og derefter “Aktivitet” kan du trykke på et kryds for hver anmodning/invitation og så spørger Facebook, om du vil modtage flere fra vedkommende. 🙂

 • Kan dig med chefen ikke bare blokere for spilanmodninger på facebook? Forstår ikke dilemmaet 😉

 • Min største respekt til hende med mornaysauce – du gør det fordi du kan li' det og fordi du fortjener det (også selvom det er mærkeligt). Jeg håber at onsdag d. 13 bliver et festmåltid!
  Jura… Er igang med specialet, og har lyst til at hoppe ud af vinduet (fra 5.sal)

 • Jeg ELSKER den om boligbloggeren der lader som om hun har hele RC-stellet! Det er herre sjovt. Jeg har lige fået 6 gratis kontrastkrus (de der RC-krus med silikoneomslaget i forskellige farver), og det første jeg gjorde var at tage et billede af dem til instagram – SE hvor rig jeg er på SU 😉

 • Til dig, der tror du er til piger: seriøst, end det forhold. Det gør ingen af jer glade i det lange løb. Og du er ikke er forfærdeligt menneske. Jeg stod i præcist samme situation engang – jeg vidste jeg var til piger, min kæreste havde lugtet lunten og spurgte mig konstant om jeg var til piger, jeg benægtede helt hardcore og følte mig som det mest usle menneske. At springe ud efter at have været i så langt et forhold var det sværeste nogensinde, men da jeg første gang knaldede med en pige efter det forhold, føltes det helt rigtigt, og jeg følte mig for første gang helt rigtig. Den følelse var priceless, og den fortjener du også!
  Du kan enten vælge at være helt ærlig, eller måske fortælle din kæreste en modereret sandhed, som at du måske tror at du er til piger og at du føler at du må udforske det. Sandsynligvis bliver din kæreste ked af det, men omvendt tror jeg også at han – hvis han er en ordentlig kæreste – ville blive ked af det, hvis han vidste at du ikke gjorde det, som i virkeligheden gør dig glad.
  Tag springet selvom det virker skræmmende!

 • Fantastisk!

  Jeg er vild med mornay damen/manden! Hvor er det bare sejt og struktureret, på en eller anden lidt syg måde 🙂

  Og til hende med børn, mand og lorte liv.. Sådan er det jo bare indimellem, men det er vigtigt at gøre noget ved det. Og ikke bare give op og smutte. Det at skride fra det hele, er virkelig en taber løsning, der skal arbejdes for sagen.

 • Jeg er lidt interesseret her, morneysovs med ost, er det som i bagt eller au naturale? Slurp?

 • Åh muns! Jeg spiser også noget, når jeg laver lasagne – og det er kun den fuldfede der duer!

 • Til dig der siger at har faket i 6 år. TAK. Jeg ved godt at det er underligt at sige tak, men jeg kunne virkelig se mig selv i din hemmelighed, og der er faldet nogle brikker på plads. Tusind tak. Jeg håber du finder ud af det.

 • Jeg tror heller ikke, hende med lorte-livet har tænkt sig at skride. Nogle gange skal man bare ud med den type frustration!

Der er lukket for kommentarer.