Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #179

1. Jeg var til børnefødselsdag i går (ja, igen-igen) og tog mig selv i rent faktisk at blive lidt misundelig på min nieces delfin-bamse, der jubler, når man aer den, og smasker, når man giver den mad. Baby Born, go home.

2. Jeg lærer i øvrigt aldrig, hvordan man kommunikerer med børn. I går opdagede jeg fx, at børn godt kan forstå, at laban, bøllefis og møgunge er kærligt drilleri, men lille lort resulterer i en stortudende 5-årig, der sladrer til far om, at moster er ond. Moster er også lidt ond.

3. Moster kan heller ikke styre sig, når der bliver serveret hjemmelavet pizza. På trods af interne løfter om kun at bryde LCHF den mindste lille smule, røg der seks stykker indenbords. I regret nothing!

4. Da dagen var ved at være gået, spurgte søster med hele hovedet inde i køleskabet: “Er der noget du mangler? Jeg føler, jeg skal give dig mad med hjem, når din mor bor i Jylland.” Min mor er din mor, og du er kun 14 måneder ældre end mig. Arh, glæden ved at være lillesøster! 😀

5. Aldrig har så lille en detalje skabt så meget drama. Jeg er blevet oversvømmet på mail, Facebook og Instagram, fordi folk bare måtte vide, hvad det var for en tude-serie, jeg talte som sidste uge. Denne uges afsnit af selv samme serie var i øvrigt ikke meget bedre.

6. Mit forsøg på at blive semi-prof blogger går, som man kunne forvente. Jeg fik en mail fra det der firma, jeg gerne vil arbejde sammen med, og de vil have info på en masse business akronymer, jeg slet ikke ved, hvad er.

7. Man kan heldigvis google sig til mange ting. Nu ved jeg, hvad de fleste ting er, og jeg ved også, at jeg selvfølgelig ikke er indehaver af den slags forretningsmidler. Wuhu! Miriam som prof-blogger! 😀

8. Der er tre uger, til jeg skal aflevere eksamensopgave, og ork-jeg-har-masser-af-tid-mentaliteten er for alvor trådt i kraft!

9. I morgen har jeg planer om at købe noget stort og meget vigtigt, men jeg tør ikke fortælle jer om det, for jeg er skrækslagen for at jinxe det! (Uuuuh, cliffhanger!)

10. Klokken er 18.33… Hvor meget mormor er man, hvis man har rigtig meget lyst til at gå i seng nu?

Comments (16)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.