Jeg er jo Bridget Jones #179

1. Jeg var til børnefødselsdag i går (ja, igen-igen) og tog mig selv i rent faktisk at blive lidt misundelig på min nieces delfin-bamse, der jubler, når man aer den, og smasker, når man giver den mad. Baby Born, go home.

2. Jeg lærer i øvrigt aldrig, hvordan man kommunikerer med børn. I går opdagede jeg fx, at børn godt kan forstå, at laban, bøllefis og møgunge er kærligt drilleri, men lille lort resulterer i en stortudende 5-årig, der sladrer til far om, at moster er ond. Moster er også lidt ond.

3. Moster kan heller ikke styre sig, når der bliver serveret hjemmelavet pizza. På trods af interne løfter om kun at bryde LCHF den mindste lille smule, røg der seks stykker indenbords. I regret nothing!

4. Da dagen var ved at være gået, spurgte søster med hele hovedet inde i køleskabet: “Er der noget du mangler? Jeg føler, jeg skal give dig mad med hjem, når din mor bor i Jylland.” Min mor er din mor, og du er kun 14 måneder ældre end mig. Arh, glæden ved at være lillesøster! 😀

5. Aldrig har så lille en detalje skabt så meget drama. Jeg er blevet oversvømmet på mail, Facebook og Instagram, fordi folk bare måtte vide, hvad det var for en tude-serie, jeg talte som sidste uge. Denne uges afsnit af selv samme serie var i øvrigt ikke meget bedre.

6. Mit forsøg på at blive semi-prof blogger går, som man kunne forvente. Jeg fik en mail fra det der firma, jeg gerne vil arbejde sammen med, og de vil have info på en masse business akronymer, jeg slet ikke ved, hvad er.

7. Man kan heldigvis google sig til mange ting. Nu ved jeg, hvad de fleste ting er, og jeg ved også, at jeg selvfølgelig ikke er indehaver af den slags forretningsmidler. Wuhu! Miriam som prof-blogger! 😀

8. Der er tre uger, til jeg skal aflevere eksamensopgave, og ork-jeg-har-masser-af-tid-mentaliteten er for alvor trådt i kraft!

9. I morgen har jeg planer om at købe noget stort og meget vigtigt, men jeg tør ikke fortælle jer om det, for jeg er skrækslagen for at jinxe det! (Uuuuh, cliffhanger!)

10. Klokken er 18.33… Hvor meget mormor er man, hvis man har rigtig meget lyst til at gå i seng nu?

Kommentarer (16)

 • Har samme problem med min eksamen, Skal afleveres den 18. klokken 12. Det er da LANG tid til. Har dog gået op for mig at sidste vejledning er den 11. Og at jeg skal til Norge hele kristihimmelfart og kommer først hjem sent, sent sent nat til den 18. Det har så resulteret i lidt panik-kladning i dag. Har 1400 anslag, i stikord. Og er blank for hvad mere jeg skal skrive det. Mangler bare 23600 anslag, der skal være fornuftig. Det går nok. Måske.

 • Der er også 3 uger til min BA skal afleveres og min “hold kæft det er dejligt med så lang tid til fordybelse” er så småt begyndt at blive erstattet med “FUUUUUCK… Mangler der virkelig så meget”? 😉

 • Hvis det er den serie, jeg også tænker på, så vil jeg bare sige, at jeg også har grædt. Grædt som pisket og krammet Mand ekstra hårdt i løbet af den sidste uge.

 • Det eneste, der forhindrer mig i at gå megatidligt i seng ind imellem, er min mand. Han ser på mig på sådan en mærkelig måde, når jeg “lige skal have en lur” kl. 19 😉

 • Hej Miriam. Har lige læst hele din blog, er vild med den. Ved ikke hvad jeg nu skal lave.
  Har du forresten set at der er OPI neglelak på tilbud i Rema 1000?

 • Opdagede dig for to timer siden – og jeg er kun nået til november 2013! Godt, jeg først har fyraften kl. 16, jeg er hooked 🙂

 • Velkommen til! Du må tålmodigt vente på nye indlæg! 😉
  Og ja, men det var sgu da mega sødt af dig at tænke på mig!

Der er lukket for kommentarer.