2 + 2 = Ingen sko

Nogle gange er I simpelthen så søde, at jeg bliver helt forvirret over, hvad jeg dog har gjort for at fortjene jer. Som fx når jeg udgiver et indlæg proppet med neglelak og lidt tøsefornærmet gør opmærksom på, at den slags indlæg normalt ikke er så populære (fordi det langt fra er alle, der interesserer sig for neglelak, duh), og I så går all in med likes og kommentarer. Shit altså, hvor jeg kan godt lide jer.

Nu hvor jeg alligevel var i neglelak-mode, besluttede jeg, at det var tid til at sortere lidt i skidtet. Jeg var fuldstændig overbevist om, at jeg holdt mig et godt stykke under 100, så da det endelige tal ramte 149, fik jeg en anelse dårlig samvittighed. Ikke fordi jeg er en grådig, grådig neglelakhore, men fordi det jo tydeligvis er forklaringen på den sørgelige (mangel på) udvikling i min skosamling. Så tror da pokker, jeg ikke har råd til nye sko, jeg bruger jo alle mine penge på neglelak!

Men nu skal det være slut! Der skal sælges ud i neglelaksamlingen og købes flere sko. Ja, godt, Miriam, back on track. Og ingen grund til at nævne, at der var en længere pause i skrivningen af dette indlæg, fordi nogen lige tippede om billigt lak på Facebook. Jeg mener, man kan jo alligevel ikke få et par sko for 40 kroner, vel?

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.