Swatch-a-Palooza

Apropos indlæg, man lægger enormt meget arbejde i, som nærmest ingen læser, så er her en, hvis jeg selv skal sige det, imponerende omgang swatches af de lakker, jeg har købt den seneste tid. Jeg ved, der trods alt sidder et par lakduller derude, så I har bare at sætte pris på det her! 😉

Orly

Udover at jeg bestemt har en forkærlighed for bær-nuancer, så var det faktisk helt tilfældigt, at jeg fik bestilt trip-trap-træsko-farver hjem. Som altid er var Orlys formel intet mindre end perfekt og penslen fantastisk at arbejde med. Orly arbejder sig støt op i toppen af mine yndingsmærker. Cotton Candy har fået to lag, de andre var one coatere. Og ja, Quite Contrary Berry og Terra Mauve er meget tæt på hinanden i farven.

Alle fire lakker er købt hos Frangrance Direct for en slik, men hav lige in mente, hvordan min pakke så ud, da den kom. Jeg er blevet refunderet pengene for lakken, der gik i stykker, men that’s it. Intet tilbud om at få en ny tilsendt, ingen kompensation for bøvl eller de enorme mængder acetone jeg måtte bruge for at få produkterne rengjort. Meget kold og upersonlig kundeservice, men det må man som regel leve med, når priserne er gode.

Model’s Own

Dette var mit første forsøg med Model’s Own, og jeg er nødt til at sige, at jeg er meget, meget uimponeret over kvaliteten. Lakken er alt for tyk og meget svær at arbejde med. Den er heller ikke selvudjævnende, hvorfor man skal være meget forsigtig og præcis under påføring. Når det så er sagt, så er jeg ganske pjattet med disse farver, der alle tre er fra Speckled Eggs-kollektionen. De kræver allesammen to lag og så en gang top coat, fordi overfladen er meget ujævn, hvilket jo er en tendens med glitterlakker.

Alle tre lakker er købt hos Asos.

Picture Polish

Ligeledes var det mit første forsøg med Picture Polish, og det må siges at have været noget mere succesfuldt. Det undrer mig ikke, at det er et mærke, der er meget populært i negleblokland. Perfekt formel og nem påføring. Swatch-billedet er lidt iffy i kvaliteten i forhold til de andre, og det er simpelthen fordi jeg ikke kunne få mit røvdyre spejlreflekskamera til at fange forskellen på Altered State og Gravity. (Nok mere mit end kameraets skyld, skal det lige siges.) Det lykkedes af mystiske årsager til gengæld på min iPhone. De to lakker er så latterligt smukke, at det ingenlunde kan fanges på et billede, men de skifter altså farve i lyset, især Gravity kan prale af alt fra lilla til grøn. Begge er lagt over sort. Bonkers er endnu en smuk bærnuance, der er fanget bedst på min lille finger. Et enkelt lag var nok.

Gravity er købt hos Llarowe, mens Altered State og Bonkers er fra Norway Nails.

Godt og blandet

De sidste fire lakkker, jeg vil vise, er alle fra min FragranceDirect-ordre, hvilket forklarer, hvorfor de ser så slidte ud: Acetonen tog sammen med den spildte neglelak en del af skriften af. Snowcone fra Orly er en smuk lyseblå, der til min store overraskelse viste sig at dække i første lag. Ruby Ribbon fra Revlon er en sjov, mørk bordeaux, der tørrer mat. Jeg er ret vild med den og irriterer mig stadig voldsomt over, at vi ikke længere kan købe Revlon i Danmark. Fin formel og dækkeevne. NYCs Bubblegum Pink skulle have to lag for at dække, mens Flame the night er en ret fabulous glitter, der her er vist over sort. Begge rigtig fine at arbejde med.

Jeg håber, der er noget, der har fristet jer gevaldigt, thi da har mit hårde arbejde ikke været forgæves! 😉 Min personlige favorit i hele bunken må absolut være Picture Polishs Gravity. Den er simpelthen noget helt exceptionelt.

Kommentarer (30)

 • Min kommentar forsvandt vist ud i intetheden, så jeg prøver lige igen….

  Hvis jeg kunne finde ud af at lægge neglelak, så det ser pænt ud – og ikke kun på venstre hånd, så ville jeg være gevaldigt fristet. Jeg er en skovl til det, så derfor betaler jeg andre for at gøre det for mig. Tænk på alle de neglelakker jeg ville kunne købe for det, jeg bruger på shellac o_0

  Kan man ønske et indlæg? For så vil jeg gerne ønske et how-to-indlæg om, hvordan man lærer at holde sig til kun at lakere neglene og ikke også neglebånd og den omkringliggende hud. Og også om hvordan man får venstre hånd til at makke ret, når der skal lakeres på neglene på højre hånd. Alternativt en vejledning til at fjerne det, der havnede på neglebånd og hud uden også at fjerne det fra neglene.

  /Kristine

 • Uh der er da godt nok nogle dejlige farver… Tror nok lige der skal købes en eller to 😀

  – Camilla

 • cotton candy, pink chocolate og gravity – De tre kunne friste mig til at begynde at bruge neglelak igen (hvilket ellers ikke er noget jeg har gjort i 13 år efterhånden)…

 • Jeg ELSKER neglelak, men jeg hader at putte det på – bliver så skide utålmodig (har skrevet om det her: http://altogingenting.dk/kunsten-laegge-neglelak/ ) Derfor tør jeg slet ikke tænke på, hvor lang tid du har brugt på at lave dette indlæg! 😉 Men hold nu, hvor ser det godt ud!

  Har været forelsket i Gravity lige siden jeg så den på en anden negleblog for en måneds tid tiden. Nu bliver jeg altså nødt til at bestille den 😀

 • Virkelig skønt indlæg! Jeg kan se, at jeg lige skal have kigget på lidt lakker. Der er i hvert fald en del af dem, som jeg virkelig har forelsket mig i 🙂

 • Åh, Kristine, jeg er bange for, at der ikke er et hemmeligt trick til at lægge neglelak. Det handler simpelthen bare om at øve sig, så man træner sin finmotorik! Og det samme gælder påføring med venstre hånd. Der ér imidlertid et trick til at fikse fejl som at ramme neglebånd og huden omkring neglen: Man tager en lille, flad pensel og dypper den i acetone. På den måde kan man nemt fjerne uønsket neglelak – og man kan også bruge det trick til at “forme” kanten af neglelakken, så den pænt følger neglebåndet rundt – hvis det giver mening?

 • Glitterlakker er notorisk besværlige, og jeg havde da også lidt problemer med dem fra Model's Own, men alle de andre var helt medgørlige. 🙂

 • Picture Polish er liiiidt pricy i det, og man skal måske lige vænne sig lidt til tanken om at bruge så mange penge på et ikke alment kendt mærke. Evt kan jeg anbefale at holde øje med Norway Nails, der tit kører med virkelig pæne rabatter. Jeg fik fx Altered State og Bonkers med 35% rabat. 🙂

 • Det.Tager.Så.Lang.Tid… Jeg forstår slet ikke de neglebloggere, der kan poste hver dag 😉 Du kan tro, jeg sætter pris på din flid 🙂

 • Pensel? Ja, sgu da! Jeg plejer at forsøge med en vatpind med acetone, og det virker ikke helt inde ved kanten. Jeg må ud og anskaffe mig en pensel. Og en finmotorik, når jeg alligevel er i gang 😉

  /Kristine

 • Er der ligefrem et genre der hedder “negleblogs”, hvor det kun handler om neglelak? Vildt. Så lærte jeg også noget nyt i dag :).
  Hilsen mormor (nu smutter jeg tilbage til mit TV2 Charly og tekst-tv)

  PS.: Da du bestilte fra llarowe kom der told på og hvor lang tid tog leveringen? Kan se at sitet er fra USA og den Gravity frister rimelig meget.

 • Wow, gravity ser virkelig fantastisk ud! Føler mig nu lidt fristet til at klikke den hjem nu.
  – Og tak for det meget fine indlæg. 🙂

 • Der er rigtig, rigtig, RIGTIG mange negleblogs kun med neglelak! Og de har også rigtig mange følgere. Det er vildt trendy at være lakjunkie. 😉

  Nope, ingen told på min pakke fra Llarowe. Jeg mener, hun fuskede med det og markerede pakken som “gave”, men du må ikke hænge mig op på det. Min erfaring er under alle omstændigheder, at så små pakker sjældent bliver snuppet. Jeg tror, fragttiden var en 7-10 dage.

 • Den er virkelig latterligt pæn! Temmelig dyr, men man skal så til gengæld også kun bruge det allertyndeste lag over sort, så den kommer til at holde længe. 🙂

 • Tak! Hvorfor er det lige de flotte lakker, der skal være de sværeste at fjerne, og som oven i købet også ødelægger dem?!

Der er lukket for kommentarer.