Jeg er jo Bridget Jones #134

1. Jeg har fået en hemmelighed ind, hvor indsenderen skriver, at hun synes, Frank ser ond ud. Her er, hvad Frank har at sige til det.

2. NOGEN besluttede sig selvfølgelig for at sladre til Donut-Adonis. Mange tak for det i øvrigt. Det var slet ikke akavet.

3. På den lyse side betyder det selvfølgelig, at der nu ikke er fare for, at jeg bliver fast donut-kunde. Det ville lige være pinligt nok.

4. Min mor var sød nok til at sponsorere en blæser til mig, fordi jeg jo er uhyggeligt varmesensitiv. Uheldigvis var det en saml-selv, og mit stuegulv er derfor nu dækket af diverse metaldele, som pinedød ikke vil sættes korrekt sammen.

5. Jeg købte i samme ombæring en kattehule til Frank. Han værdigede den lige præcis ét blik og gik sin vej.

6. I går var dagen, hvor jeg lærte, at man ikke behøver at lave squats, man kan nøjes med at besøge en jordbærmark. Av. Ømme, ømme muskler.

7. Brugte de ømme, ømme muskler som undskyldning for ikke at tage ned at træne i dag. Søndag er ellers min nik-den-en-skalle-dag, men helt ærligt, hvordan kan man nikke noget som helst en skalle, når man har ondt, før man overhovedet er gået i gang? Plus, I ved, jeg har en masse jordbær, jeg skal have spist.

8. På vej hjem fra jordbærplukningen var der en mand, der sad og røg i S-toget. Efter noget tid gik en pige over og bad ham pænt holde op, hvilket hun selvfølgelig ikke fik så meget ud af. En anden dame syntes imidlertid lige, hun ville kommentere på, hvor dårlig stil det var at blande sig i, at han sad og røg (?!), hvilket fik pigens kæreste til at spasse ud på selv samme dame, og så var der pludselig drama for alle pengene… Og jeg lappede det i mig. Det var ligesom at opleve virkelig dårligt reality tv live!

9. På besøg hos min søster + familie fik jeg æren af at vælge lørdagsfilmen. Det blev Skønheden & Udyret, som jo altså har et par uhyggelige øjeblikke. Under ulvescenen sad både ældste og næstældste barn og gemte sig lidt væk, mens jeg på bedste amatørvis forsøgte at forklare, at det jo altså var godt, at Udyret kom og reddede Belle. Da scenen var slut, kiggede yngstemanden, der kun lige er fyldt tre år, glad på sin mor og sagde: “Det var sjovt!” Er usikker på, om jeg skal være imponeret eller lidt bange for den udmelding…

10. Jeg har fundet David fra Paradise på instagram. Det gjorde mig helt teenage-entusiastisk. For filan, jeg savner dengang Paradise var awesome!

Kommentarer (30)

 • Jeg er vild med det! Jeg er ny læser og har de sidste to dage brugt på at læse din blog igennem.. Jeg er ikke færdig endnu, så jeg måtte åbne en ny fane, for at læse det nye indlæg.. Hm, afhængig! Yndlings er Bridget- og hemmelighedsindlæg. Selv er jeg en kattedame, sammen med min familie. Han (Mons) er så meget bedre at se på end alt reality-tv og jeg tænker nogle gange, at min familie er lidt skør, men altså hvis det går, så går det! 🙂 I øvrigt må jeg hellere i gang med at skrive hemmeligheder, jeg elsker dem! De kommer nok til at omhandle katten. Nå, men jeg ville bare lige give mig til kende og sige, at dig og Frank har en ny fast læser!

 • Kan blive hidsig bare ved tanken om en dum stodder, der ryger i S-toget. Hvad fanden ligner det… Og at vedkommende ikke engang bliver pinligt berørt af, at det bliver påtalt, og han bliver bedt om at slukke den… Mage til egoistisk holdning! Og hvad sker der så for hende, der forsvarer ham, der bryder loven?! Vis dog hensyn til dine medmennesker, ligesom du åbenbart kræver, at andre skal vise hensyn til dig, åndssvage rygermand… (Går lige ind og lægger mig…)

 • Jeg kan ikke sige det her nok: Frank er den sødeste mis. Og efter facebook billedet kan jeg ikke lade være med at tilføje: Den sødeste senior mis (;

 • Hej Miriam! Jeg elsker, elsker, elsker dine indlæg 'Jeg er jo Bridget Jones'. Du er helt fantastisk og helt nede på jorden på din helt egen måde!

  Bliv endelig ved!

  Kærligst en stor fan

 • Jeg så godt, at der var en der havde slå dit indlæg op inde på den der shops Facebook-side. Jeg håber, at jeg husker helt forkert (og hvis jeg gør, så mega meget undskyld), men hende der slog det op på deres Facebook-side hun ligner utroligt meget hende der gik så meget op i hele den der Fie-sag og kaldte dig “Den tykke kattedame” inde på Fies Facebook-side. Jeg håber det ikke er sandt. Jeg håber, at verden ikke er sådan et sted hvor voksne mennesker forsøger at gøre hinanden til grin på den måde.

 • Mere Frank! Jeg kan ikke få nok af det skønne væsen. Vi skal have aftabuiseret det at være kattedame, det er da den lækreste måde at leve på. Potedask herfra 😉

 • Vil gerne række hånden op og sige at jeg også syntes at Frank ser ufattelig ond ud. I'm sorry.

  Btw dårlig stil at “sladre” om, at du har snakket om ham fra donut-shoppen. Mener osse tidligere at folk har viderefortalt det, du har haft skrevet på din blog om en pågældende person. Årh, sådanne mennesker.. luk bøtten. Hvad prøver de at opnå?

 • Bliver du ikke nødt til at opdatere den paradise liste med antiyndlings efter den her sæson? Synes da i hvert fald at Henrik og Christian bør findes der! Jesus nogen klaphatte!

 • Jeg tror ikke, han var helt normal. Han kaldte hende bare en nævenyttig kælling. O_O Fatter dog heller ikke hende, der forsvarede ham. Altså, en ting er, at det er generende (og det siger jeg som ryger!), noget andet er, at det er decideret ulovligt. Arhmen, det var bare en absurd situation!

 • Altså, jeg skriver jo ikke noget, jeg ikke kan stå ved, og det gør mig da ikke noget, at manden ved, jeg synes, han er lækker. Det er bare så unødvendigt at sladre på den måde – det ødelægger ret meget det sjove.
  Det skulle ikke undre mig, om det var hende. Jeg har et par faste haters, som gerne vil gøre livet surt for mig. Hende der er pissesjov. Jeg elsker, at hun kaldte mig en tyk kattedame, som om det var noget, der skulle gøre rigtig ondt på mig. Jeg ER en tyk kattedame. Ingen grund til at have det skidt med det! 😀

 • I så fald vil jeg lige vende den om og spørge, hvad du opnår ved at sige, at du synes, Frank ser ond ud? Jeg forstår ikke helt behovet for på den måde at jokke på noget, jeg har kært. For mig svarer det lidt til at fortælle folk, at de har grimme børn. Med mindre man reelt er ude på at træde dem over tæerne, så er det bedst at tie stille. Også selvom man bare mener det som en joke. 😉

  Men ja, pænt dårlig stil at sladre. Især fordi folk altid elsker, når jeg laver den type indlæg. Så er det lidt ærgerligt, der er nogen, der skal ødelægge det for de andre.

 • I dag ville jeg nok skifte Martin og Sascha ud med Anna fra sidste sæson (kæmpekælling!) og Christian fra denne. Han nærmede sig jo nærmest Michael-standarter. Scary shit at hans type reelt findes.

 • Ej, ej… Frank OND?! Jeg synes nu mere, han godt kunne ligne en fransk greve. Det er nok på grund af de der Frank chiller-indlæg, jeg får de associationer. Mega livsnyder living 😉

 • Nej, men det er jo lige præcis det, det er jo ikke nogen hemmelighed når man smider det op på sin blog. Og hun ligner endda en der er voksen. Sådan af alder, i hvert fald. Hvor er det dog plat, altså.

 • Altså, jeg vedkender mig, at han har sine øjeblikke, når solen skinner, og han har helt smalle pupiller i de der gule øjne, men for det meste synes jeg altså bare, han ligner en puttegris! 🙂

 • Jeg er også ny læser på din blog, og har også brugt tid på at læse alle dine indlæg igennem, og jeg er heller ikke helt igennem endnu, men.. Jeg eeeeelsker Frank! Han er da den sødeste kat i hele verden 🙂 Tænk at nogen kan kalde ham ond?!..

 • Ved du hvad, du må låne Frank en af de der dage, hvor han ikke laver andet end at miave for at få opmærksomhed og mavenus, og jeg har for travlt til at opfylde herrens ønsker. 😀

 • Frank! Nuuurh!:)

  Elsker det navn og hans øjne!

  Jeg var ikke så opfindsom da jeg skulle find til min misser- Sylvester kom den til at hedde!

  (næsten) hver time sender jeg et billede af Sylvester til min kæreste. Han syntes nok at jeg er skør! O.o

Der er lukket for kommentarer.