Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Fredagsfun

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QhJIA8moL5s]

Mit go-to trick, når jeg ikke ved, hvad jeg skal blogge om (eller er virkelig doven), er altid Youtube. I dag havde jeg egentlig planlagt at skulle nedspamme jer med neglelak swatches, men det tager simpelthen en krig og en madpakke at konstruere sådan en indlæg, så i stedet får I her lidt kendisspas fra Jimmy Fallon. Så kan I hygge jer med det, hvis I er enten for overtroiske til at bevæge jer udenfor, når nu det både er fredag d. 13 og fuldmåne, eller hvis I som jeg trænger til en lille grinepause midt i den mordmarathon, der er Game of Thrones.

Plus, I ved, man kan aldrig få nok Jennifer Lawrence i sit liv. Jeg føler på mange måder, vi ligesom er soulmates… Hun ved det bare ikke endnu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TffCW7lcQJ0][youtube https://www.youtube.com/watch?v=8G9IeHPnJUg]

Comments (12)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.