Shhh… #23

Jeg tror, det er en personlighedsting. Jeg kommer aldrig til at være den store rejse-entusiast. Bevares, jeg elsker da en god storbyferie, men det er ikke noget, jeg prioriterer i mit budget. Jeg elsker til gengæld den Chanel-taske, jeg købte for nogle år siden. Den står udstillet i min lejlighed, og jeg kan godt lidt at have brugt mine penge på en egentlig fysisk ting frem for en oplevelse, der falmer til et minde. (Inden en eller anden emsig person som sædvanligt begynder at brokke sig over, at jeg sviner en hemmelighed, så gør jeg lige opmærksom på, at dette var et oprigtigt bud på en forklaring.)

Op i røven med hvad Mamma forventer! Du kan da ikke leve dit liv efter dine forældres hoved. Det er GODT, at du valgte et studie, DU kan lide. 🙂

Kommentarer (40)

Der er lukket for kommentarer.