Kattedamecollage

Jeg ved godt, vi nogle gange lidt hader Asos-collager, fordi Asos-collager så ofte er lig med et uinspireret, sponsoreret indlæg, men hvad nu hvis jeg lavede en Asos-collage, der overhovedet ikke var sponsoreret, men til gengæld fuld af kattedameting? Jaaaa mand! Som en læser skrev til mig forleden, så er det vigtigt, vi får aftabuiseret det at være kattedame, fordi vi overhovedet ikke er sørgelige (i hvert fald ikke hele tiden), men faktisk er temmelig awesome, og første skridt på vejen må helt bestemt være at signalere over for både hinanden og resten af verden, at vi, de awesome kattedamer, er every-fucking-where. Hermed lidt inspiration til jeres kommende kattedameuniform!

1. Hele kjolen er én stor kat! Det er da et statement, der vil noget! Fås her.

2. Jeg er fuldstændig tosset med de her strømpebukser. Og så er de endda sat ned! Desværre er de kun tilbage i str. xs, hvilket er omkring 15 størrelser for småt til mig, men mon ikke, der sidder en petite kattedame eller to derude? (Fx hende, der har en bedårende rød og hvid basse ved navn Tage?) Fås her.

3. Vi nærmer os noget episk: Nail art klistermærker med katte! I ved bare, jeg skal hamstre de her, så jeg er dækket ind til resten af mit liv! Fås her.

4. Jeg ved ikke helt, om jeg er modig nok til at gå med de her, men hvis nogen af jer er festival-typer, så spår jeg et match made in heaven! Fås her.

5. Det er godt nok et temmelig dyrt armbånd, men det fede er, at hvis man zoomer ind på katten, så ser den pissefucking sur ud. Fås her.

6. Verdens måske fineste strømper. Ideelle til socks in sandals-trenden, hvis nogle er modige nok til at være hoppet med på den! Drømmer lidt om at se Marie fra Nemesis Babe i dem her. Er stensikker på, at hun ville rocke dem til perfektion! Fås her.

7. Nu hvor man ikke kan spytte på gaden uden at ramme et matchy-matchy-sæt, så kan man da lige så godt vælge et print, der er lidt mere interessant end det allestedsnærværende Cecilie Copenhagen, hva’? Fås her.

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.