10 nederen ting ved at være blogger

1. Frygten for at gå udenfor med tømmermænd/morgenhår/pandaøjne fordi det jo kunne være, nogen genkendte en!

2. Når et indlæg, man har brugt en evighed på, får ingen respons, mens et indlæg, man har brugt tre minutter på, ender med at blive vildt populært

3. Hit and run-kommentarer. Oftest lagt af en anonym person, der lige vil smide sin meget unødvendige mening på en meget nederen måde, men egentlig ikke er interesseret i respons. Jeg har dem dobbelt op i hemmelighedssektionen, hvilket er endnu mere frustrerende, fordi der kan jeg ikke engang svare uden at skulle udgive kommentaren i et indlæg. Som fx vedkommende i går, der ud fra den minimale procentdel af min situation, jeg delte i indlægget om at være særligt sensitiv, lige ville gøre mig opmærksom på, at jeg vist har misforstået, hvad det går ud på. Ikke bare enormt provokerende for mig, men også temmelig flabet over for de mennesker, inkl. adskillige læger, psykologer og en fucking overlæge i psykiatri, der har brugt årevis på lige netop at forklare mig, hvordan min hjerne er skruet sammen.

4. Den evige afhængighed af vejret. Jeg ville fx have lavet swatch-a-palooza i dag, men det står ned i stænger, så lyset duer ikke. (Nej, jeg er ikke en dygtig nok fotograf til at tage billeder i dårligt lys.)

5. Had/kærligheds-forholdet til followers-tælleren på Bloglovin’. Den lede kælling.

6. Mængden af bizare mails. Før i tiden, da jeg fokuserede noget mere på sko, hørte jeg fx med jævne mellemrum fra fodfetichister.

7. At skulle forsøge at tjene penge uden samtidig at sælge ud. (Det har jeg endnu ikke luret, hvordan man gør, så jeg tjener bare ingen penge.)

8. Misundelse over alle andre bloggeres gratis ting. Delvist fordi det selvfølgelig betyder, at de er mere populære end mig, men mest fordi der jo for pokker ikke findes nogen, der ikke drømmer om at svømme i gratis ting!

9. Man bliver afhængig af folk, der overfalder en med komplimenter og får abstinenser og/eller paranoia, når det ikke sker i en periode.

10. Når man læser et virkelig godt indlæg hos en anden blogger og bliver hidsig på sig selv over, at man ikke fandt på det først!

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.