Tip: Den perfekte maxikjole

Når det kommer til tøj, er jeg på én gang utroligt nem og utroligt kræsen. Jeg går primært i midi- og maxikjoler med A-line skirt og taljefokus. Det er den nemme del. Den svære del er, at jeg grundet mine kæmpekasser skal undgå alt, der gør det umuligt (eller bare enormt grimt) at have bh på indenunder. Det inkluderer spaghettistropper, racerback, bar ryg, osv. Derudover skal stoffet helst have noget stræk i sig, for ellers er der igen ikke plads til brysterne. Og så må det ikke være polyester, fordi jeg fucking hader polyester. Pludselig ikke så nemt længere, hva’?

Jeg troede egentlig, jeg var dækket godt ind til sommeren, men det viser sig, at de forpulede møl, der slog sig ned i huset sidste år, tog livet af flere af mine yndlingskjoler. Vræl. Jeg har derfor i et stykke tid været på jagt efter nye tiltag til garderoben, hvilket har været noget sværere end forventet. Forleden gav jeg imidlertid ovenstående kjole fra Mint & Berry et forsøg, og da den kom med posten i går, var det instant love.

Stoffet er min absolutte favorit: Tung viskose med en smule elastan, der falder smukt henover såvel ønskede som uønskede buler. Jeg valgte den grå farve, fordi den af en aller anden grund er sat 20% ned, og det er en decideret smuk, meleret mørkegrå. Det faktum, at elastikken i taljen er meget bred, gør kun positive ting for min figur. Jeg er i bund og grund helt pjattet med den her kjole, der sandsynligvis ender med at komme helt op på yndlingspladsen sammen med den der sorte maxikjole fra Asos. Jeg ved, der var flere af jer, der også investerede i den i sin tid og var lige så begejstrede for den som mig, så hermed endnu et fremragende maxikjoletip, hvis jeg selv skal sige det. Jeg købte min kjole lige her.

Kommentarer (4)

  • Jeg synes den ser voldsomt uklædelig ud til modellen der viser kjolen frem. Jeg ved ikke om det er fordi hun har fået for stor en størrelse på?!

  • Det er stylistens skyld. De har af en eller anden grund prøvet at vise, at modellen også kan bruges som drop waist, men det ser helt forfærdeligt ud. Prøv at se den på modellen i en af de andre farver – der sidder den rigtigt. 🙂

  • Jeg tænkte på det samme i forhold til billedet på Zalando. Damn, det ser ikke godt ud… Så den er altså taljeret?

Der er lukket for kommentarer.