Shhh… #22

Tak for (mestendels) dejlig respons og efterfølgende debat på indlægget om den særlige sensitivitet. Jeg har nu lukket kommentarfeltet, fordi snakken kom til at stå lidt i stampe, og det er både temmelig trættende og tidskrævende at blive ved med at skulle skrive de samme ting igen og igen. Og hvem skulle så i øvrigt lave hemmelighedsindlæg? 😉

Indsend som altid jeres hemmeligheder helt anonymt lige her.

Edit: Nu bliver jeg snart hidsig. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg skal sige det her, men hemmelighedssektionen er IKKE til at sende kommentarer rettet mod mig. Tough luck, hvis du er uenig med min holdning til særlig sensitivitet, det er ikke en hemmelighed, og det hører ikke til der.

Fuck.

Det er også uretfærdigt. Jeg vil sige så meget, at jeg har planer om at udgive så mange hemmeligheder, jeg kan komme af sted med! Og så skal du måske være glad for, at du slipper for at miste troen på menneskeheden med alle de onde hemmeligheder omhandlende navngivne personer. Jeg overvejer lidt at censurere nogle af dem og smide dem ud i et indlæg, så I kan se, hvor slemt det står til.

Kommentarer (23)

Der er lukket for kommentarer.