En helt speciel gave

I skal selvfølgelig nok få et samlet indlæg med mine julegaver, (som I sikkert er ved at efter at se!), men i år fik jeg også en helt speciel gave, der fortjener at få lidt ekstra opmærksomhed. I kan måske huske, jeg lavede et indlæg om gaver, jeg helt sikkert ikke ville få? På den liste var Britta og Silver-bøgerne, en gammel hestepigeserie, som jeg har samlet på i flere år nu, men desværre nærmest er håbløs at opstøve. Faktisk var jeg lige ved at tro, at det aldrig ville lykkes mig at komme videre i jagten.

…Og så kom der en kommentar. Fra en helt fantastisk læser. Hun havde læst indlægget og mente egentlig, at hun havde nogle af de omtalte bøger liggende, og om jeg ville have dem? Og det ville jeg i hvert fald. Især da det viste sig, at hun havde hele fire bøger, som jeg manglede hårdt!

Penge ville hun ikke have. Ikke engang for portoen. Og da pakken kom, var det med verdens fineste gave og en hilsen med Frank i sin blå butterfly. Jeg var tæt på at sætte mig ned og tude. En helt ubeskriveligt sød gestus, der kom lige, mens jeg følte, at hele blogland var imod mig. Sendt fra himlen var, hvad den var.

Så derfor: Af hjertet tak til denne skønne læser. Igen. Jeg ved ikke, om du vil have dit navn på bloggen, men du ved, hvem du er, og din omtanke betød mere, end du aner.

…Nårh ja, og så en kæmpe tak til jer andre også – I har vist været i gang med at sprede bloggens glade budskab, tror jeg. I hvert fald ramte jeg for nogle minutter siden 700 læsere på Bloglovin’, (hvis der er én, der unfollower nu, så er det bare feje hold!) og hvis man lægger dem sammen med GFC’erne, så er vi nu en flok på 820. Plus de ikke-registrerede. Det er altså ret sejt, hvis jeg selv skal sige det! Så hurra for jer og os og mig og Frank! Vi har det sgu da dejligt her… 😉

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.