Julefredsforstyrrelse

Jeg har selvfølgelig masser af julefnidder i ærmet til jer endnu… Eller, masser og masser. Jeg har nogle tvivlsomme mobilbilleder og en præsentation af gavehøsten. Men først ville jeg lige dele dette billede af Frank, der hjælper mig med at pakke gaver ind. Det er et af mine absolutte yndlingsbilleder af ham, fordi han ser SÅ tyk og fluffy ud. Jeg mener, det er fra forrige år. I år fik jeg ingen hjælp til gaverne, for Frank har bare været done med julen helt fra starten. Og det hjalp bestemt ikke på hans humør, at vi i dag holdt andendagsjul, fordi min søster, svoger + moms ankom fra Køge.

Generelt betyder deres ankomst en nedgradering i forkælelse for os begge to. Jeg er blevet smidt ud af dobbeltsengsværelset og forvist til en midlertidig løsning i min fars konsultationsrum, hvilket hverken Frank eller jeg er synderligt begejstrede for, men til gengæld er det et stykke væk fra de andre gæsteværelser, som betyder, at vi måske endda ikke bliver vækket klokken bæ af børneleg. Apropos bæ, så er Franks absolutte yndlingsseng, puslebordet, også blevet frarøvet ham, da det med børnenes ankomst igen skal benyttes til dets primære formål. Og så får vi bare overordnet mindre opmærksomhed, fordi nogle mennesker tilsyneladende synes, børn er sødere end os… Og det har vi selvsagt til svært ved at forstå.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.