Afsløring

Overskriften lover måske mere spænding, end den kan holde, men jeg tænkte, jeg lige ville vise jer resultatet af det farvelagte billede, jeg søgte hjælp til forleden. Ironisk nok skulle det have været min nemmeste julegave, men det endte med at være den, der tog suverænt længst tid, fordi det ikke var lige så let som forventet at opstøve en photoshop-gud, og jeg fik gennemtrawlet hele internettet, før det lykkedes.

Billedet er mine bedsteforældres bryllupsbillede, og jeg synes faktisk, det endelige resultat blev rigtig fint. Min mormor blev lidt forvirret, da hun først åbnede det – lidt sært at forære nogen deres egen bryllupsbillede – indtil femøren faldt, og hun udbrød: “Jamen, det er jo i farver!”

Så hermed også et tip til jer derude. En rigtig fin gave til bedsteforældre. Især hvis de som mine intet hverken mangler eller ønsker sig, hvilket medfører, at de hvert år får flere flasker sherry end de kunne drikke på fem livstider.

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.