Topshop, jul og Jesus

…Ooooog også et koloenormt “fuck jer” til Topshop, der besluttede sig for at starte udsalg fucking juleaften! Hallo, selv hvis man hørte til de bizarre mennesker, der fejrer jul om morgenen d. 25., så sidder man da ikke foran computeren juleaften! …Troede jeg. Klokken er nu 23.40, jeg har først lige opdaget udsalget, og alt det bedste er væk. Rend mig langsomt, fucktards.

Men udover det har det været en dejlig dag! 😉 Må dog konkludere, at Jesus måske har været liiidt uartig i år – det stod i hvert fald ned i stænger her. Min mor brokkede sig i øvrigt over, at min far havde sandaler og hængerøvsbukser på i kirke, men jeg forklarede hende venligt, at jeg er sikker på, at Jesus er chill nok til at have helt casual dresscode på sin fødselsdag.

Nu skal jeg have et stykke kold and og på hovedet i seng. Mere julesladder i morgen!

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.