Fra alle mig til alle jer…

…Eller, I ved, hvad jeg mener. Glædelig jul til de af jer, der kigger ind forbi i et forsøg på at få tiden til at gå, før der er mad. (Seriøst, efterhånden trumfer maden gaverne for mit vedkommende, og vi ved ellers allesammen, at jeg er en gaveluder af dimensioner!)

I dagens anledning vil jeg forære jer to fremragende billeder af undertegnede, så I kan få det godt med jer selv over at vide, at jeg ikke altid har været dette perfekte, enestående menneske! Første billede er en 18-19-agtigt-årig Miriam på forsiden af Kemilærerforeningens jubilæumsskrift(!). What up?! Tjek lige den der pipetterings-action! Billede nummer to er endnu mere fantastisk. Det er min konfirmationsindbydelse med verdens mest vidunderlige pony ved navn Marvin og episk wtf-hår på niveau med de der små trolde, man plejede at sætte på toppen af sine blyanter. Jeg gentager: Det er mit hår på billedet, ikke pels på min jakkes krave, som flere instagrammere troede. Som nævnt adskillige gange herinde, men aldrig tidligere bevist ved billededokumentation: Det tog mig mange, mange år at lære at kontrollere mine krøller…

Hvis I vil give mig en julegave, så synes jeg, I skal introducere alle jeres venner for bloggen og bede dem om at følge mig på Bloglovin’, så jeg kan ramme 700 followers inden det nye år. Det ville glæde mit hjerte meget!

Ellers er der ikke andet end kærlighed og god jule-, mandel- og gavekarma her fra Randers, hvor Frank og jeg som altid bliver opvartet som de VIPs, vi nu engang er. Kyssemøs og kæmpekrammere til jer allesammen. (Gud, hvor bliver jeg dog sentimental i juletiden…)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4DIIu2mX8oU&w=800&h=550]

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.