Lurelisten

Hermed verdens største “fuck jer” til Net-A-Porter, som har valgt at starte deres udsalg i dag! Helt fucking ærligt – enten så starter man udsalget i tilpas fucking god tid til, at man kan nå at ønske sig sine fucking julegaver derfra, eller også fucking venter man til efter nytår, når der fucking er gået penge ind igen. Vi er ikke allesammen fucking rige nok til at smide penge efter jeres fucking webshop d. 23. fucking december, og hvis vi havde været det, så havde vi fucking ikke gået og ventet på jeres fucking udsalgt, vel?! Fucking fucks.

(Undskyld alt banderiet, mor. Og mormor.)

Anyway, dette er min lureliste. I ved, den jeg laver hvert år med alle de ting, jeg gerne vil have, og så satser jeg på, at når final sale træder ind, så er de fleste udsolgt, og jeg har råd til en eller to af de, der er tilbage. Det har virket glimrende indtil videre, og så slipper man for at stå med Sophie’s choice selv. Listen er dog ikke så imponerende denne gang, fordi flere af de ting, jeg virkelig gerne vil have (*host* Louboutin *host*) ikke er en del af udsalget… Forhåbentlig kommer de senere.

Kommentar

Der er lukket for kommentarer.