Modeblogprisen 2014

Nogle af jer kan sikkert huske den enorme gang drama, der opstod i forbindelse med Modeblogprisen 2012. Hvordan juryen ikke var objektive, og nomineringerne var decideret bizarre. Well, i år starter vi tidligt, og Modeblogprisen 2014 løber af stablen tirsdag(?!) d. 28. januar. Men kun for de specielt inviterede, forstås. Bagmændene, Miinto, prøver stadig at få os til at tro, at der er tale om et yderst prof arrangement her.

De er imidlertid blevet klog af skade ovenpå den enorme mængde kritik, de mødte i sin tid, hvorfor hverken nominerede eller jury er præsenteret på hjemmesiden. Så kan man så diskutere, hvor klogt det er. Man kunne jo fristes til at tro, at deres lyssky affærer bare er gemt bedre af vejen.

Men hvorom alting er, så er publikumsprisen blevet bibeholdt, hvilket betyder, at man de sidste par måneder har kunnet nominere sin egen blog(?!), og nu starter så den store kamp om at få flest stemmer. Jeg har ikke nomineret mig selv, da jeg 1) næppe kvalificerer som rendyrket modeblog mere og 2) stadig meget nødig vil støtte dette projekt. Det stiller mig dog lidt i en ubekvem situation, da jeg jo egentlig gerne vil se, at vinderen af publikumsprisen er den rigtige og derfor nok burde stemme, men ugh, jeg har virkelig ikke lyst til at booste disse menneskers i forvejen noget oppustede ego ved at hæve antallet af stemmeafgivere.

Jeg kan dog afsløre så meget, at jeg nok ville give mine stemme enten til Yndlings-Sille eller til Nemesis, Babe, da jeg synes, de er pissedygtige og indflydelsesrige på hver deres måde. Hvis I vil stemme eller blot se de nominerede, så er det her, det sker.

Kommentarer (12)

 • Æj, jeg ville egentlig gerne stemme, for jeg synes ligesom dig at prisen skal gå til den rigtige, selvom det er et lallet projekt.. Men ikke OM jeg vil acceptere, at Miinto voldtager min mailadresse med nyhedsbreve og andet skidt, fordi jeg engagerer mig i deres prisuddeling! Desværre.

 • Åh nej, skal vi nu til det igen..
  Sidste år var rent til grin, og det undrer mig virkelig at de gentager det. Eller nej, det gør det jo ikke, for det er jo PR til dem og blablabla. Hvor er det til at brække sig over at alt skal gå op i mediedeling og penge.
  Jeg har ikke tænkt mig at stemme på noget som helst!

  Kh

 • Jeg orker heller ikke Miinto- nyhedsbrevsspam, så ingen stemmer herfra. Og skulle jeg endelig have stemt, havde jeg nok valgt en uden for de etablerede blogfællesskaber. Men i bund og grund har de små blogs jo ikke en chance i den slags afstemninger, den favoriserer jo klart de store blogs med mange faste læsere. Og hvis de så også reklamerer for afstemningen på deres blogs, så er det jo afgjort på forhånd.

 • Så sandt. Men Miinto håber jo netop, at de vil reklamere for skidtet på deres blogs. Desværre ser det endda ud til at virke.

 • Præcis, det er jo en stor reklame for Miinto. I øvrigt påfaldende, så tavse de store BD-bloggere er denne gang omkring konceptet, men denne gang er der jo også nomineret adskillige BD-blogs. Så er projektet åbenbart ikke helt så kritisabelt alligevel, som det var sidste år. *host*

 • Ud fra Camilles nye indlæg, så undrer det mig faktisk, at der ikke er flere BD-bloggere blandt de nominerede. De plejer at ville sælge deres sjæl til djævelen for lidt ekstra fame.

 • Ja, det har du helt ret i, de plejer at være parat til hvad som helst. Men stadig lidt komisk at der var så meget ballade og snak om respekt-modeblogprisen, da ingen bd-bloggere var nomineret. Når de så kommer med er der totalt tavst.

Der er lukket for kommentarer.