Hjemkomst

Ømt var det. Gensynet med Frank. Jeg kunne høre ham miave ynkeligt fra den anden side af døren i sekundet, jeg trådte ud af elevatoren. Eller bræge, som Frank jo snarere gør. Brrrræh. Brrræææææhhhh!

Efter at have kysset ham i panden tilpas mange gange, og han havde æltet sine kløer ind i min overarm af begejstring, kunne jeg konstatere, at han kun har kastet op to gange, mens jeg har været væk. Flot! Til gengæld var den ene en stor omgang flydende, mørkebrunt stads, der nu ikke længere er flydende, men til gengæld stadig utroligt mørkebrunt lige dér midt på mit ellers meget lyse trægulv. Lårtelårt.

Så tændte jeg for computeren og blev mødt med en stor bunke kommentarer på indlægget om tykke piger fra en (gætter jeg på) meget ung fyr, der bestemt ikke var enig i mine betragtninger. Faktisk syntes han, jeg skulle lægge mig til at dø, jeg fede so. Fordi jeg koster samfundet penge. Åbenbart. Fjollede dreng. Hvis jeg gør noget, er det da at sætte gang i økonomien med min insisterende trøstespisen. Mad koster penge, ligesom.

Meget apropos, så kiggede min mor ned i min kuffert, mens jeg pakkede til hjemrejsen og sagde (mere imponeret end anklagende, bare rolig): “Du kan da næsten fylde den helt op med slik og ting, du har købt!” Well duh. Er det ikke pointen med ferier og i særdeleshed Tysklandsferier? Har jeg misforstået noget? Er jeg bare en fed so, der skal lægge sig til at dø?

Man undres.

Kommentarer (21)

 • Velkommen hjem! Jeg deler absolut din opfattelse af at ferie = shop amok (og gerne masser af slik og lækkerheder, man ikke kan få herhjemme) 😉 Og hold nu op for en narrøv, med de kommentarer. Du er dejlig! Og et kæmpe forbillede 🙂 God weekend!

 • Ha ha! “Hvis jeg gør noget, er det da at sætte gang i økonomien med min insisterende trøstespisen. Mad koster penge, ligesom.” Fantastisk kommentar – der er intet så fedt og afvæbnende som selvironi! Velkommen hjem! 🙂

 • Some people… Jeg fatter slet ikke hvad det er der får nogen mennesker til at skrive sådan noget – altså helt reelt: Hvad er det helt præcist der ligger i at gøre sådan? At være modbydelig overfor et fremmed menneske – og så på mail? Det er fandme for mærkeligt til mig!

  Og så har du i øvrigt fuldstændig forstået konceptet med ferie: Shop-amok og tag så meget tysker-guf (hm… ) med hjem som du kan proppe i kufferten! 😀
  Velkommen hjem!

 • Well, i dette øjeblik er jeg i gang med lister over alle de fabelagtige sager der skal med hjem fra London, når jeg tager afsted i næste uge. Én taske er bestilt til udrejsen, to til hjemturen ;D

 • Kattebræk er noget bræk! Vi har en stor brun plet midt på vores gulv, som ikke kan gå væk…. Ku' han så ikke bare ha' kastet op over i hjørnet? Tak Charlie! Jeg synes, at din kuffert ser helt rigtig ud:) Og jeg stemmer klart imod, at du lægger dig til at dø!! Det ville altså ødelægge min fredag;)

 • Man kan sagtens være smuk og tyk samtidigt og helt enig angående kufferten!
  Jeg har for nyligt slettet en amerikansk “ven” fra samtlige sociale platforme, efter han instagrammede et foto af en meget overvægtig person på en restaurant, og skrev noget i stil med “disgusting, repulsive, what are you doing eating all that cheese? You are not even human”.. Eller noget i den stil, og i vores efterfølgende diskussion kom det frem, at han synes det er en form for moralsk pligt, man har som menneske, at hænge andre ud, hvis man synes, de gør noget forkert (ryger, er tykke osv). Hvad fanden er det????! Undskyld sidespringet, men jeg er bare så træt af, at folk ikk bare kan tie stille, hvis de ikke har noget fornuftigt/konstruktivt at sige.. Og nå ja, please ikk læg dig til at dø, for jeg kan godt li' din blog.. Og hvor skulle Frank så også bo? 🙂

 • Folk er idioter eksempel nr. 744! Men tag dig ikke af ham, vi er mange der kan li dig ligesom du er 🙂
  Og og hvis man ikke har en servierplatte og et glas nøddeskøn Nutella med hjem når man har været i tyskens land, ja så lever man altså bare ikke livet til sit fuldeste!

  Kram K

 • Jeg springer lige over at kommentere paa, hvor lille, rynket og raaden en själ, nogle mennesker maa ligge inde med og springer direkte til at spörge, om du ikke vil vise os en post med dine berliner köb? 🙂

 • Amerikanere kan altså også være virkelig sære.

  Og i og med du kender mig i den virkelige verden, så håber jeg da også du kan lide mig og ikke kun bloggen, Kir! 😉

Der er lukket for kommentarer.