Fredagen, der forsvandt

Jeg havde store planer til i dag. Jeg skulle begynde at redigere de mulliarder af billeder, jeg tog i Berlin, skrive indlæg og besvare kommentarer. Indhente feriens tabte tid. I stedet vågnede jeg klokken 11, helt rundt på gulvet med massiv hovedpine og en brægende Frank lige i fjæset. Brrrræææhhh! Opmærksomhed! Brrrrææææhhhhh!

Jeg nussede ham bag øret, tog to panodiler og strøg direkte tilbage i drømmeland… Og vågnede kl. 18. Jeg fik ikke sovet meget på hele ferien, og når man kombinerer det med daglige maratonshopping (av, mine diamantsko klemmer!) og den evigt eksisterende sygdom, så er der ikke meget energi tilbage. Og nu havde min krop tilsyneladende fået nok og krævede en pause.

Farvel fredag, vi tager revanche næste uge!

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.