Nyt hår og slut med frisøranger!

Jeg har snydt folk på instagram (@miriampoulsen). HA! I nat smed jeg nemlig billedet til venstre op, som forestiller mig med ny frisure. Pandehår. Tungt, tungt pandehår. Begejstringen var ingenlunde voldsom (men til jeres credit, var der heller ingen, der skrev, at det var hysterisk grimt!).

Jeg synes, det får mig til at se væsentligt ældre ud. Eller måske er det bare, fordi jeg ikke har makeup på… Anyway, pandehåret er ikke ægte. Altså. Jeg har jo proptrækkerkrøllerne fra helvede, der er da intet i hele verden, der kan få dem til at lægge sig fladt ned på min pande! Næh, det er skam verdens smarteste hårbøjle med indbygget hår. Indbygget pandehår! Hvad giver I mig?! Så er det slut med at hysterisk fortryde en pandehårsbeslutning ugen efter et frisørbesøg, man behøver slet ikke en saks for at få et nyt look! Pissefucking smart.

De er ikke helt dumme, de tyskere…

(Jeg har i øvrigt mest tænkt mig at bruge det til fastelavn og den slags. Eller når jeg ikke gider være mig selv, men hellere vil lege, at jeg er en fornuftig pandehårstype. Sådan en, der støvsuger hver fredag og ved, hvor mange penge hun skylder banken.)

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.