Løst, fast og offentlig udhængning

Klokken er lidt over to, og jeg ligger i min hotelseng og forsøger at abstrahere fra min mors snorken, der rammer nogle imponerende decibel. Jeg kan ikke sove. Ikke af mangel på træthed, dog. Slet ikke. Faktisk er jeg absurd træt. Derudover gør mine fødder så ondt, at jeg, når jeg går, vralter af sted som et barn, der har skidt i bleen. Yndigt.

Jeg har fået købt et nyt memorycard. Skidegodt. Alles in Ordnung. Tog lystigt billeder hele dagen. Kom tilbage til hotellet og konkluderede, at det slet ikke var det gamle memorycard, der var problemet, men memorycardlæseren i computeren, der var kaputski. Knap så skidegodt. Har nu to memorycards og ingen memorycardlæser. Fix af billedeoverførsel, take 2, finder sted i morgen.

Sidste punkt på dagsordenen er offentlig udhængning af Mie. For Mie hængte mig ud i forgårs, og så kan hun få igen, kan hun! Mie brokkede sig over, at jeg var blevet fast læser på hendes blog (via Bloglovin) og kort efter bare var skredet uden varsel. Og det tudede hun lidt over. Hvilket er ironisk, fordi:

1. Jeg har selv næsten lige tudet over, hvor psykopatnederen man bliver over, når folk bare sådan skrider fra én.

2. Jeg er slet ikke skredet fra Mie. Jeg var bare kommet til at smide hendes blog i den bunke, jeg ikke vil have, omverdenen ved, jeg læser, og derfor var den markeret som “private” og ikke på den synlige liste over blogs, jeg følger. (Og nej, I får overhovedet ikke at vide, hvad det er for nogle pinlige blogs, jeg gemmer!)

Undskyld Mie. Jeg kan virkelig mægtig godt lide dig. Det lover jeg. Og nu har jeg endda linket til dig og forhåbentlig givet dig noget trafik. Er jeg tilgivet (også selvom jeg muligvis lavede rod i dit kommentarfelt pga. virkelig østtysk internet)?

PS: Billedet af Frank er et lille “fuck dig” til Thea, som i Mies kommentarfelt lavede en temmelig passiv-agressiv kommentar om mængden af kattebilleder på bloggen. Men Thea, hun kan rende os, for vi er mange kattedamer herinde, og vi er stolte af det! (Bortset fra dem, der stadig er i skabet, altså.)

Kommentarer (12)

 • Så der var den: Min første offentlige brøler på grund af total teknisk inkompetence! Måtte jo ske en dag…

  Jeg er oprigtig ked af, hvis du føler dig hængt ud, for det var aldrig meningen. Det handlede kun om at hænge mig selv ud, fordi jeg var latterlig. Navns nævnelse var mest ment som 'åh, se hvilken populær blogger der følger mig – nej vent, det gjorde hun ikke alligevel', og fordi du netop selv havde skrevet et indlæg om, hvordan man kan tude over den slags.
  Du har, så vidt jeg kan se, slet ikke lavet noget i mit kommentarfelt, tror det østtyske net har svigtet helt.

  Nyd Berlin!

  P.S. Hey, vent, jeg er en 'pinlig' blog…?

 • Der er overhovedet ikke noget i vejen med kattebilleder!!

  Apropos… hvor er Frank altså fiiiiin! (tænker stasig fl. æske når jeg ser ham<3)

 • Jeg aner slet ikke hvordan man kan se sine følgere på Bloglovin, jeg konstaterer bare at der enten er flere eller færre end der var sidst jeg tjekkede.

  Og du er ikke alene. Jeg elsker også Mie. Hvilket jeg vist allerede har fortalt hende i hendes kommentarfelter et par gange.

 • Det her indlæg bliver så grunden til, at jeg ikke læser med mere… Jeg tror – og håber! -, at det er skrevet med mere end et almindeligt glimt i øjet, tyk sarkasme og en armhuleprut, men selv da er dit ordvalg (“hængt ud” og “tuder, eksempelvis) bare så langt fra den vibe, jeg fik ud af at læse Mies oprindelige indlæg. Til gengæld opdagede jeg Mie, så lidt godt kom der da ud af det. Og jeg kan altså godt lide katte, så det har ikke noget med det at gøre.

 • Indlægget er skrevet med tyk sarkasme. Fordi jeg altid laver samme stunt selv (blogbrok og hiver andre bloggere ind ved navns nævnelse) og så var der sørme en, der gjorde det samme med mig! Hele situationen er så pisseironisk, det er genialt! 😀

  Jeg er da ked af, at du ikke fanger pointen i indlægget og ligefrem bliver stødt, men det er ikke et usædvanligt indlæg fra min hånd og jeg kan godt lide den overdrevne jargon, så hvis det ikke er din kop te, så kan jeg godt forstå, du hellere vil et andet sted hen. Tak for tiden, så længe du var her. 🙂

 • Nej, altså, ingen sure miner, det er ren sjov og spas og venlig fingerpegning. 😉 Synes ellers jeg plejer at være så god til at formidle sarkasme, men den er vist smuttet denne gang at dømme efter din og Stines kommentar. Tisogbæ.

  PS: Nej nej, du er nemlig IKKE en pinlig blog! Jeg sværger af hele mit hjerte, det var bloggen nedenunder din, der skulle have været privat! Det er bare mig, der er en klikke-spasser!

 • Haha, så er jeg rolig igen! Har virkelig en latent fobi for at træde nogen unødigt over tæerne, som du lige fik prikket til…
  (Fra nu af kan vi kun alle sammen gisne om, hvad den anden blog indeholdt. Mit bud er voldsporno. Med grimme sko.)

 • Jeg tror ikke, man kan se sine følgere ved navn samlet, men man kan se under den individuelle persons profil, hvilke blogs de følger. 😉

Der er lukket for kommentarer.