Køb thus far

Jeg har en liste. En liste over ting, jeg skal købe, mens jeg er i det tyske. Den indeholder mest praktiske ting, jeg mangler, som er væsentligt billigere hernede: Tandpasta, neglelakfjerner, parfume. Den slags. Her er, hvad jeg i realiteten har fået købt:

Verdens grimmeste, men mest behagelige hjemmefutter. (Hobbitfødder med et feminint twist) Tiltrængt, eftersom mine fødder er nærved døde som følge af kombinationen maratongang plus råddent fodtøj.

Ritter Sport. Naturligvis. Varianterne er jo uendelige her, og jeg skal hamstre en mulliard af de her, inden turen går hjem! (Og ja, den er åben. Og om en time er den helt væk.)

Badeperler. Fordi jeg er 8 år gammel, når det kommer til mine karbade…

Jeg beklager desuden, at billedekvaliteten ikke er optimal. Mit memorycard har lige lagt sig til at dø, så de er i iPhone-kvalitet. Det betyder selvfølgelig også, at jeg har mistet alle de billeder, jeg tog i går, hvilket bare er skønt.

Sidst, men ikke mindst: Det faktum, at bloggen er spærret, betyder også, at jeg ikke kan svare på kommentarer. Og jeg var ellers lige blevet megasej til at svare på kommentarer, seriøst, var der nogen, der lagde mærke til, hvor megasej jeg var blevet til at svare på kommentarer?! Så det er altså ikke, fordi jeg hader jer eller ignorerer jer eller noget.

Nu: På jagt efter nyt memorycard og så i Humana! Wuhu!

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.