One day you’re in…

Jeg har tilsyneladende ikke helt samme hudtone som Heidi K…

I nat var jeg med i Project Runway. Jeg var blevet anbefalet til programmet af Michelle fra sæson 11, som var min tidligere dansklærer, hvilket jeg selv i drømmen satte seriøse spørgsmålstegn ved. Hun er jo for pokker amerikaner. Den må du længere ud på landet med, underbevidsthed!

Jeg tror simpelthen, jeg vågnede af presset. Aldrig har jeg da været så stresset i hele mit liv. Jeg ved jo bundærligt ikke en fucking skid om, hvordan man konstruerer tøj. Forsøgte mig ellers ihærdigt med at sætte tilfældige tapestreger på ginen og lave mønstre ud af musselin – det gør de jo i fjernsynet. Og jeg er stærk i fjernsyn! Til sidst besluttede jeg mig for at sy en gammel 80’er-jakke om til en kjole, men så kom Tim Gunn og sagde, at det måtte jeg ikke, og at jeg var nødt til at “make it work”. Jeg knuselsker Tim Gunn, men lige der havde jeg eddermame lyst til at stikke ham en flad!

Det endte naturligvis med, at jeg som den første nogensinde måtte forlade programmet før den første runway. Jeg havde jo ikke syet noget. Tim var meget, meget skuffet over mig…
…Men så tog jeg ud at kitesurfe med Jeffrey fra sæson tre, hvilket var vildt sjovt, indtil Loch Ness-uhyret prøvede at æde os. Og så begyndte det hele at blive lidt mærkeligt…

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.