Dagen, hvor jeg fik Cecilie Lassen til at grine

Som klassisk tegn på min patologiske perfektionisme går jeg uhyggeligt meget op i, hvad andre mennesker synes om mig. Venner, familie, bekendte, komplet fremmede – det er helt ligegyldigt. Alle skal kunne lide mig! (Hvilket er en lidt kompliceret holdning at have, eftersom der er ret mange mennesker, der virkelig ikke kan lide mig.)

Anyway, som det overfladiske menneske, jeg (også) er, er det især stort at imponere celebs. Især celebs, jeg ser op til. I husker måske, da jeg fik Zach Braff til at grine. Shit, det var stort. Well, i dag skete det så med Cecilie Lassen: Ballerina, stilikon og all-around awesome person.

Så kan jeg ligesom lidt igen… Magiske bryster er i øvrigt generelt slet ikke så dumme. 😉

Kommentarer (7)

Der er lukket for kommentarer.