Jeg er jo Bridget Jones #95

Hvem der nogensinde ville vælge det her stykke mand fra til fordel for Kanye Røvhul… Suk.

1. Noget af det sejeste ved mig, hvis jeg selv skal sige det, er, at jeg er ret begejstret for NFL. (Aka amerikansk fodbold.) I aften starter den nye sæson, og jeg kan ikke se det, fordi jeg har været nødt til at aflyse min tv-pakke på grund af fattigdom. Hyl.

2. Jeg er dog, helt ærligt, usikker på, om jeg kommer til at savne spillet eller lækre mænd i virkelig stramme bukser mest.

3. For omkring syv timer siden hamrede jeg mig selv over tommelfingeren med en hammer. Jeg troede kun, den slags skete på tegnefilm?!

4. Det gør stadig psykopatnaller. Min indre hypokonder er stensikker på, at jeg totalt har pulveriseret knoglen.

5. I fredags ringede posten på dørtelefonen: “Jeg har en pakke til dig, jeg kommer lige op med den!”… Men det ringede aldrig på døren. Jeg konkluderede bedrøvet, at han bare havde ringet på den forkerte dørtelefon.

6. To timer senere forlod jeg min lejlighed og var nær ved at falde over en pakke på min dørmåtte. Ej, men hvor lidt går man så op i service, hvis man bare smider pakken der uden så meget som at ringe på?!

7. Det fik mig til at oprigtigt savne mit gamle postbud. Ham havde jeg, da jeg var rig og onlineshoppede konstant, og han virkede altid lige så begejstret som mig for, at der var en ny pakke til mig. Kom tilbage! (Både postbud og rigmandstilstande!)

8. Jeg har haft en skidesur Frank 14 timer i streg, fordi jeg glemte at købe vådfoder til ham. Ingen mængde oprigtige undskyldninger var gode nok. Og mængden var ellers stor.

9. Til sidst fik jeg så dårlig samvittighed, at jeg kørte i Fakta klokken lort for at købe Frank-mad til den nette sum af 7,5 kroner.

10. Sidst, men bestemt ikke mindst, har jeg i denne uge lært, at hvis man glemmer o’et i asos.com, så kommer man ind på en helt anden hjemmeside…

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.