Mere giveaway!

Tid til del to af min giveaway-extravaganza! (Indsæt selv vild jubel og klapsalver.) Præmien er denne gang dette fine net udsmykket med Karl Lagerfelds skønne ansigt. Det kommer derfor nok heller ikke som en overraskelse, at det er Karl selv, der har kreeret skønheden. Mere specifikt er det fra hans nyeste projekt KARL Karl Lagerfeld. Og det er pænt! – Hvis jeg altså selv skal sige det. Og det skal jeg som regel.

Reglerne for konkurrencen er de samme som sidst: Konkurrencen er for faste læsere, men ikke begrænset til de, der er registreret via Bloglovin eller GFC (selvom registreringer selvfølgelig er dejlige og velkomne!). Læg en kommentar på indlægget her for at deltage, og vær selv opmærksom på, om du er den heldige vinder, når den tid kommer.

Konkurrencen løber frem til tirsdag den 17. september klokken 17.00.

Good luck. And may the odds be ever in your favor… (Har jeg brugt den joke før? Det føles, som om jeg har brugt den joke før.)

Kommentarer (78)

Der er lukket for kommentarer.