Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Efterår, schmefterår!

Efteråret er officielt kommet. Og selvom jeg i princippet egentlig ret godt kan lide efteråret, og det er mægtig fint med dets brændte farver, (som i virkeligheden repræsenterer døende natur, hvilket er lidt klammo,) så er der bare også så mange nederen ting ved det.

I dag havde jeg strømpebukser på for første gang. Farvel, bare ben, vi ses til næste år. Gud, hvor er det dog deprimerende. Hvem har noget chokolade?

Comments (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.