Frank Facts

Jeg kan ikke forestille mig andet, end at der sidder en masse mennesker derude, der er enormt trætte af at høre om Frank. Men som det er i livet, så er det på bloggen, hvilket betyder, at dem, der råber højest, får deres vilje, og dem, der råber højest, råber på mere Frank.

Ved fremtidige Frank-abstinenser kan jeg i øvrigt anbefale at kigge forbi min instagram (@miriampoulsen), hvor han spiller en altoverskyggende hovedrolle. (Biroller inkluderer bl.a. mad og undertegnede.)

Now, without any further ado er her en bunke facts om Frank (og mig):

1. Der er fem ting i verden, Frank hader: Hunde, børn, dyrlæger, vand og mit kamera.

2. Okay seks. Han hader også at blive børstet, hvilket betyder, at han ind imellem får de sødeste små dreadlocks, som jeg er nødt til at udfiltre, mens han kigger bebrejdende på mig.

3. I de snart tre år jeg har haft ham, har jeg kun været nødt til at give ham et bad én gang. Han havde tiltvunget sig adgang til verdens mest klistrede karamelsovs og var fuldstændig fedtet ind. Post bad havde jeg en ren, men meget vred kat og fuldstændigt sønderrevne arme.

4. Jeg synger nogle gange Anne Linnets “Smuk og dejlig” til ham, når vi putter. Med babystemme. “Frankens øjne skinner, for han er så smuk og dejlig…”

5. Frank snorker. Højlydt. Men som regel kun, når han sover steder, hvor jeg ikke kan nå ham. (Det være sig oftest under min seng.)

6. Han har et crush på Maru. (Og det har jeg også.)

7. Jeg har nævnt det før, men det fortjener en gentagelse: Hans rigtige navn er Flemming Æske. (Eller Fl. Æske. Der var nogle avlere, der syntes, de var sjove.)

Kommentarer (12)

 • Vi elsker Frank! Din blog ville ikke være det samme uden ham.

  Fik lige prustet et 11-tal af snot ud ud af næsen, i S-toget hvor jeg netop læste dit indlæg. Flemming Æske!! Det er fandme sjovt!! Tak for det!

  Og så er det bedårende at du synger for ham! Det gør jeg også ind imellem til min vaps! 🙂

  Sascha

 • Alle elsker Frank og hvis de ikke gør, så de sgu for underlige 😉 !
  Og wtf!? Flemming Æske – Fl. Æske … Er glad for du gav ham et mere passende navn, ellers ville jeg tæske grine hver gang du skulle skrive det.

 • Haha 😀 Vores ene kats navn startede med at være først Melon, hvorefter det blev til Sussi (broren hed Leo), opkaldt af pigerne, han kom til verden hos. Han er så en dreng. Fandt vi ud af 😀 Han fik navnet Putte, før vi fandt ud af det, og han ER bare en Putte, så det hedder han stadigvæk 9 år senere, selvom det ikke er så mandigt 😉

  Vi prøvede at opveje ved at kalde den næste kat et ultramandigt kattenavn, så han hedder Ozzy. Heldigvis var kønnet rigtigt denne gang 😀

 • Ofte tænker jeg, at alle Danmarks sære kattedamer må befinde sig herinde: Et sted, hvor vi kan dyrke vores yndlingsdyr i fred. Søde Frank 🙂

 • Jeg vidste slet ikke, at det var dette indlæg jeg havde brug for. Hvor er det godt. Jeg grinte af fl. Æske. Det er mega sjovt. Mine katte har altid været opkaldt efter Beverly Hills stjerner, og deres personlighed har altid passet til. Brandon, Dylan og Valerie Malone. På nær én flot rød hankat, som bor hos mine forældre. Han hedder Madonna….

  Please lav en video hvor hun synger for Frank!!

 • Åhhh, hvor er Maru dog sød! (Og det er Frank bestemt også!)
  Nu savner jeg VIRKELIG at have kat! Jeg må snart hjem til mine forældre og besøge min 🙂

Der er lukket for kommentarer.