Vær søde at holde op med at tale om…

 

 • At ferien snart er slut. Nej, den er ej, nej, den er ej, nej, den er ej! Kender I de der mennesker, som er sådan lidt: “Altså, jaeh, det er da meget rart at have ferie, men på et tidspunkt begynder man også bare at kede sig og vil gerne i gang igen.”? Jarh, jeg er ikke sådan et menneske.
 • Modeugen. OMG. Det er jo for pokker altid de samme modeshows, der inviterer bloggere, og dermed er det altid de samme modeshows, der fylder i blogland. Booooring! Mark as read, mark as read, mark as read.
 • Birkenstocks. Hvis vi nu partout skal glo på dem – og det virker desværre til at være tilfældet – kan vi så ikke i det mindste holde op med at tale om dem?
 • Ryan Gosling… Just kidding. Det er altid tilladt at tale om Ryan Gosling!
 • Instagram. Hvis man er på instagram, så har man set det. Hvis man ikke på instagram, så er det bare irriterende, at du taler om det. (Den her er i fæl grad rettet mod mig selv (Tilføjer naturligvis lige mit brugernavn for at føje spot til skade. Og fordi der altid er nogen, der spørger om det alligevel, når jeg nævner IG. @miriampoulsen))
 • Efteråret. Hallo! Vi har altså 20 dages sommer endnu!
 • Børn og bryllupper. Mest rettet mod folk omkring min alder. Skulle vi nu ikke liiiiige tage et shot tequila i stedet?
 • Ord Tyra Banks har opfundet. Come on. Jeg elsker ANTM lige så højt som den gennemsnitlige tween, men kan vi ikke holde os fra at bruge udtryk som “smize” og “booty tooch”?
 • Candy Crush. Jeg bidrager så meget til den pinlighed. Damn, man bliver afhængig af det lort!
Your turn. Hvad er der ellers af nederen ting i omløb?

Kommentarer (18)

 • Jeg elsker også min ferie. Hvis jeg er (u)heldig, kan jeg endda strække den helt til juli 2015 😉
  Og jeg har også konsekvent ignoreret alt, der hedder modeugen. Jeg kunne seriøst ikke være mere ligeglad – dur ikke, væk.

 • Det er nedern når der er en FAN-FUCKING-TASTIC konkurrence i gang, og man absolut skal deltage på Instagram…. Eller når Telia beslutter sig for at man skal “scanne” en stregkode hvis man for fremtiden vil gøre brug af Telia Tirsdag… Eller hvis et nyt app-spil bliver populært blandt masserne… Eller bare alt der har med Smartphones at gøre… Så sidder jeg da bare ene og alene ovre i hjørnet med min Nokia 6230i

 • Al den snak om Candy Crush driver mig til vanvid. Jeg nægter at installere det spil, fordi jeg har bestemt mig for at hade det på forhånd (stædig, much?). Det var det samme med Wordfeud, som jeg af princip aldrig har haft på min telefon. Med al den hype når jeg jo at blive træt af det, før jeg overhovedet selv kommer i gang (hvilket måske er fint nok, eftersom jeg ikke har brug for flere tidsrøvere, ahem).

  Jeg er også ved at dø lidt over modeugen, og al den snak om 'oversundhed på Instagram' (min Instagram er altså fyldt med kage og chokolade. Folk følger nok bare de forkerte?).

 • Jeg er også træt af snak om ferie, for det har jeg ikke noget af før til jul! Og så er jeg ved at være rimelig over snakken om svinekød i børnehaverne.. OG ministerrokade!!

 • Jeg var satan jensme lige ved at få min morgente i den gale hals da jeg læste at du ikke synes om samtaleemnet Ryan Gosling. Det må du ikke gøre mod mig! Jeg er helt og aldeles enig med hensyn til Birkenstocks (FÅK den trend, for evigt), og er i øvrigt også (for?) betaget af Candy Crush Saga. Suk. Ud over det er jeg selv enormt træt af at høre om studiestart, trotzdem at jeg selv skal starte om under to uger. Skideligeglad med at du endelig er kommet ind på idéhistorie, godt for dig og alt det dér, men det betyder bare at du flytter til Hjørring eller Hobro eller hvad ved jeg, og der bliver endnu længere mellem vores cafébesøg, din ass.

 • Åh ja, og lad os heller ikke undlade at nævne… Sådan ca ALLE verserende sager om medier, der skaber konflikter ud af INGENTING. Halal-historien, som fik alle Fru Danmark-mødrene op af stolene. Og soldaterne der forlod Afghanistan og ved hjemkomst fik ørerne tudet fulde af respektløse menneskers ævl om 'selvforskyldte traumer'. Medierne og den magt de udøver, er bare forstemmende. På alle måder. Ellers: Vel talt, Mir!

 • æv! stop med Ryan Gosling over det hele! min face, blogs og instagram.. JEG GIDER IKKE SE PÅ HAM!? han siger mig intet.. Stik mig et billede af kage eller kat i stedet!

 • Hahahahah! Jeg grinte så meget da jeg læste det her indlæg! Jeg er især med på den om Birkestoke, Gosling, og børn & Bryllupper! 🙂

Der er lukket for kommentarer.