Jeg er jo Bridget Jones #91

1. Som nogle af jer måske husker, klistrede jeg for noget tid siden Frank op på døren… Jeg mener, han bor her jo også! Det resulterede imidlertid i denne lidt akavede samtale med mit postbud, da han forleden kom for at aflevere mine kaninfødder:

Postbud, med et blik på mit hjemmelavede navneskilt: “Står Frank nede på dørtelefonen også?”
Mig: “Æææhhh, Frank er min kat.”
Postbud: “…”

Stakkels mand. Så troede han lige, han var dygtig til sit job, og så talte han i virkeligheden bare med en kattedame.

2. Da jeg for et par dage siden lovede en veninde at oversætte hendes tale til et bryllup, hvor halvtreds procent af gæsterne var tyskere, opdagede jeg for alvor, hvor dårligt mit tysk er blevet. Jeg endte med at være nødt til at ringe til min mor, der er tidligere tysklærer for at få korrekturlæst.

3. Det ville måske være okay, hvis jeg altså ikke havde en universitetsgrad i tysk. (Kun som suppleringsfag, men alligevel.)

4. Selvom Frank mere eller mindre er tilbage til sit normale jeg, så vil han stadig ikke spise tørfoder, fordi han simpelthen ikke kan finde ud af at få det op i munden uden tænder. Hvilket betyder, at jeg hver aften inden sengetid må håndfodre ham. Mængden af kattemadskrummer i min seng er utællelig.

5. Jeg har fået endnu en mail fra et PR-bureau, der ville høre, om jeg ville teste nogle skønhedsprodukter for en webshop. At teste ting er lig med gratis ting, så jeg klikkede mig entusiastisk ind på den omtalte hjemmeside… Som viste sig at være en sexshop. Nå. Ligemeget så.

6. På grund af lidt for meget neglelak og lidt for lidt neglepleje er stort set alle mine negle knækket. Mit selvværd hænger direkte sammen med længden på mine negle.

7. Jeg prokrastinerer helt åndssvagt at kontakte mit universitet, fordi jeg skal have valgt et valgfag, og jeg er ret sikker på, at den officielle frist var for flere måneder siden.

8. Sådan er det ca. hvert semester med mig. Jeg er slet ikke voksen nok til at gå på universitetet.

9. I dag var jeg røvtræt og besluttede mig for at tage en morfar. Jeg satte mit vækkeur til en time efter… Og vågnede over tre timer senere helt rundt på gulvet. Held og lykke med at falde i søvn i aften, Miriam.

Kommentarer (10)

 • Åh nej. Universitets-udskydelsesmæssigt (det lyder som et ord fra Paradise Hotel) er jeg på nøjagtigt samme måde. Jeg ender altid med at skulle søge om at få lov til at blive tilmeldt eksamen på trods af, at den officielle frist for længst er overskredet. Når jeg ved, jeg er for sent på den, udskyder jeg det yderligere. Det samme gælder med lægeaftaler og aflevering af biblioteksbøger. Holder det dog aldrig op?!

 • Heldigvis er der eftertilmelding på KUA i slutningen af måneden – det er vi flere, der har brug for! 😉

 • Hej Miriam.
  Jeg ved godt, at det ikke som sådan har noget med dig at gøre, men eftersom jeg ser dig som værende den mest skarpe og velformuleret her i blogland, tænkte jeg at du kunne svare på mit spørgsmål.

  Jeg har nemlig lagt mærke til at mange, at de store bloggere (læs: bloggers delight) er begyndt at benytte sig af: affiliate links. Er det en ny måde at “skjule” sponsoreret indlæg? Jeg har nemlig lagt mærke til det både på Marie's og Katrine Krøjby's blogge, hvor det i begge tilfælde var ASOS der blev linket til. Og vi ved godt alle, at ASOS lige pt har noget samarbejde med Bloggers Delight kørende.

  Jeg har egentlig ikke rigtig haft lyst til at spørge nogle af de respektive bloggere om det, da de altid kommet med en kringlet svar, hvor det efterlader en mere forvirret end hvad godt er. Det er altså hvis de overhovedet svarer.

  Men i hvertfald på forhånd tak fra en fast læser, af din altid fantastiske samt ærlige blog 🙂

 • Altså, det er ikke decideret sponsoreret. Som jeg har forstået det, betyder det, at hvis en læser klikker sig ind via linket på bloggen og køber det, der er linket til, så får bloggeren en procentdel af prisen. Så det kommer altså an på læserne, om bloggeren får noget ud af sine links. Personligt håber jeg for bloggerne, at det sker en del, for man kan nemlig ikke undlade at få fornemmelsen af, at man er på en “købt” blog, når der står “affiliate links” under hvert indlæg… Så jeg håber, det er det værd for dem.

  Tak for de utroligt rare ord, dem er jeg glad for, kan du tro! Jeg håber, du kan bruge mit svar til noget. 🙂

 • Jeg er virkelig ved at brække mig over de der affiliate links, har fuld forståelse for at man bruger dem nogengange – da det jo er en fin (og NEM) måde lige at tjene lidt ekstra på. Men på Maries blog har det bare taget overhånd – det er jo 10% af hendes indlæg som ikke er sponsoreret efterhånden.. Og nu er hun dælme også begyndt at spamme med ekstra affiliate links via sin facebook side! UNLIKE herfra.. Puha..

Der er lukket for kommentarer.