Middagsbrok

Ugh. Jeg føler mig virkelig psykisk drænet i disse dage. Efter en dejlig sommer fuldstændig fri for bekymringer, kommer alting pludselig væltende ind over mig på én gang. Studie, behandling, rådden økonomi – én stor pærevælling af pres, jeg ikke kan få fjernet fra over mit hoved. Som det utroligt voksne og modne menneske jeg er, giver det mig mest af alt lyst til at kravle ned under dynen og aldrig komme ud igen.

Normalt når jeg er nede, så er der to ting, der hjælper på humøret: Mad og shopping. Hvilket gør det ekstra frustrerende, at økonomien er et af mine problemer. Det tester virkelig min bloggerintegritet, kan jeg mærke. Det ville jo være nemt lige at smide et lillebitte sponsoreret indlæg ind. Jeg er sikker på, at der er nogen af jer, der ville sætte pris på mine tanker omkring e-cigaretter og sexlegetøj. Nej? Pis…

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.