Mere nail mail og en anbefaling

Først og fremmest kudos til jer for at være med på ligeret-vognen! Indtil videre har der ikke været en eneste hater-besked, og der er kun faldet en håndfuld læsere fra på Bloglovin. Det er ærgerligt, javist, men meget færre, end jeg havde regnet med. Er det sært at føle sig lidt stolt over, at det er sådan nogle seje typer, der læser med herinde? For det er jeg lidt. Go jer!

Nå, men det var ikke kun Pretty and Polished, der ventede mig, da jeg kom hjem fra Jylland. Jeg havde også flottet mig lidt og købt et par stykker fra A-England. Det er noget tid siden sidst, da de holdt op med at sende internationalt på deres egen side, så jeg måtte prøve en ny forhandler.

Den forhandler endte med at blive Norway Nails, og guys, I gotta say: Det er den bedste online shopping-oplevelse, jeg har haft længe. Nej, det får jeg ikke noget for at sige. Det er bare en af de der webshops, der gør lidt ekstra ud af det hele. Pakken kom drønhutigt, og da jeg åbnede den, var der vitterligt en gave indeni. Altså mine ting var pakket ind med rød sløjfe og det hele! Alle lakkerne var fabelagtigt beskyttet, og så var der visitkort og en gratis håndlotion fra O.P.I. med oveni. Så meget ikke sidste gang, jeg handler der!

Jeg kan lige så godt proklamere, at A-England nu officielt er mit favorit neglelak-brand. Over Dior, over Chanel, over Essie, O.P.I og China Glaze. Perfekt konsistens, selvudjævning, børste, dækkeevne (de fleste jeg har, dækker i ét lag!), holdbarhed og så er farverne konsekvent så gudesmukke, at man ikke kan fange det på billeder. Desværre, fristes man til at sige.

Denne gang blev det til Rose Bower, som er fra den nye kollektion, samt Tristam og Lady of the Lake, som jeg har luret på noget tid, og nu skulle det endelig være. Bonusinfo: Tristam er opkaldt efter Adina, der står bag mærkets, kat. Som i øvrigt er en British Shorthair ligesom Frank. Se, dét er en kvinde efter mit hoved!

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.