Sleep eludes me, Leonard…

Jeg havde egentlig planlagt at smække det næste blogger-anbefalingsindlæg sammen i dag, men det første tog en krig og en madpakke at lave, og jeg er rockersmadret, så I må lige have tålmodighed med mig. Måske i morgen.

Jeg har problemer med søvnen igen. Faste læsere vil vide, at det er noget, jeg døjer en del med, men denne gang er det ikke så meget insomnien, som det er mareridt, der går mig på. En af de særeste bivirkninger ved den medicin, jeg tager, er nemlig virkelig livagtige drømme, som er pisseskægt, når man har en god drøm, og det føles, som om man er med i en film, men su-hu-hu-per nederen, når man har en dårlig drøm og simpelthen ikke kan ryste den af sig, uanset hvor lang tid man er vågen… (Hold kæft, en tyskersætning. Punktummer, Miriam, punktummer.)

I nat fik jeg fx æren af at være vidne til min ekskæreste og hans nye kærestes perfekte liv, da jeg var deres tjener. Ikke på en café eller restaurant, nej nej, hjemme hos dem. Derefter skulle jeg til tre eksaminer på en uge. Matematik, biologi og fysik. Jeg har ikke haft nogen af fagene i årevis, og det var ikke anderledes i drømmen. For en akademisk perfektionist er det ca. det værste i verden at gå til eksamen uforberedt, og jeg var fuldstændig udmattet, da jeg vågnede. Der gik næsten et kvarter, før jeg fik overbevist mig selv om, at det var okay, jeg ikke kunne huske ligningen for parabler i hovedet.

Fuck min underbevidsthed, jeg har fortjent en entrecôte og en ordentlig bunke nye kartofler!

PS: Jeg planlægger at distrahere mig selv med en film i aften, så hvis I har et godt forslag, tager jeg imod med kyshånd! Alle genrer er velkomne, dog helst engelsksprogede…

PPS: Titlen på indlægget er en reference til et afsnit af The Big Bang Theory for de, der skulle være i tvivl. Der har været begejstring over de sidste par reference-jokes samt bestilling på flere, og jeg indvilger jo som altid gladeligt! 😉

Kommentarer (13)

 • Jeg kender virkelig godt det med meget livagtige mareridt. Jeg har altid drømt meget – og kan huske alle mine drømme – men efter jeg begyndte på noget nyt medicin er det gået helt amok. Jeg drømmer også tit jeg går i skole – gymnasiet, for at være mere præcis, med forfærdelige følger – selvom jeg har haft fire år på uni siden. Det kan nemlig være ret svært at ryste drømmen af sig igen!

 • Puha, u-be-hageligt! Nu til det bedre: Jeg kan anbefale “The Holiday” og “The ugly truth” – humor og kærlighed uden alt det kliché-bræk der ellers ofte følger med, ifølge mig.

 • Lyder godt nok ikke rart!
  Synes du skal sætte dig og se “My sisters keeper” absolut yndlings film!

 • Jeg tror godt jeg ved hvilken slags medicin du tager så, og i så fald: al medfølelse herfra. Det er virkelig en kælling. Og sådan taler jeg ellers ikke.

 • American Beauty- Jeg så den for en uge siden, og på trods af at jeg har set fem andre film siden, så kan jeg virkelig ikke få denne ud af hovedet. Den har en rate på 8,5 på imdb og det er med god grund!

  Ellers vil jeg anbefale: 'The Perks of Being a Wallflower', 'Girl, interrupted', ' 10 Things I Hate About You', eller 'Superbad'
  sidstenævne kan godt lyde som en rigtig drengefilm, men jeg synes den er en af de gode indenfor “get laid-high school-college- party-drunk” genren.

 • Glemte: Leon The Proffesional, Shame og Requem for a Dream.
  Requem for a Dream er fantastisk hvis man er til den genre, men du skal ikke se den i den 'tilstand' du er i lige nu.

  Blow er også en god film, med Johnny Depp som hovedrolle, og den kan enda ses i god kvali på youtube(Blow full movie)

 • Det bedste til at falde i søvn er serier, uden for meget action, hvor man allerede har set alle afsnittene før, så man ikke går glip af noget når man døser hen. På dén konto har jeg faldet i søvn til Gilmore Girls en milliard gange.

  Hvis du vil se nogle gode film, i helt vågen tilstand, så har jeg et par (måske ikke så tøsede, men lidt mere nørdede) eksemplar der gik lige i hjertet på mig:

  The King of Kong – dokumentar om granvoksne mænd der spiller Donkey Kong på et meget højt niveau. Der er både en skurk og en helt. Den er helt fantastisk. Har fået tårerne frem i øjnene hos mig flere gange. Selvom Donkey Kong nok er noget af det mest ligegyldige i min bog.

  IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0923752/?ref_=fn_al_tt_1

  Once Brothers – http://www.imdb.com/title/tt1738398/

  Indie Game: The Movie – http://www.imdb.com/title/tt1942884/?ref_=sr_1

  Ja… jeg ser virkelig mange dokumentarfilm

 • Jeps, det er også en tilbagevendende drøm for mig – at jeg skal til eksamen på HF, selvom jeg er på kandidaten på uni. Belastende!

 • Gilmore Girls er min all time yndlingsserie. Ever! Den spilder jeg ikke på en halvsovende Miriam! 😉

  The King of Kong lyder nice! Den må jeg lige se nærmere på! 🙂

Der er lukket for kommentarer.