Tilfældige ting

Jeg er ret stor fan af de såkaldte “random facts”-indlæg, som er blevet så populære i blogland. Det er et glimrende kompromis for læseren, der gerne vil lære bloggeren at kende, og bloggeren, der helst ikke vil udlevere hele sit privatliv. Ikke at det sidste er et issue, jeg render rundt med, selvfølgelig.

Nogle gange synes jeg dog desværre, at bloggeren springer over, hvor gærdet er lavest med facts á la: “Æh, nu det hedder, min livret er lasagne…” Og det er jo fesent. Det er ikke en ægte, random oplysning. Det er sådan noget, side 9-pigen fortæller om sig selv i de få linjers beskrivelse af hende, der er presset ind et sted under hendes venstre bryst.

Så derfor: De allermest tilfældige ting om mig, jeg kan komme i tanke om:

1. Jeg kan ikke lave Star Trek-tegnet med fingrene. Og jeg har øvet mig. Og det irriterer mig pissemeget.

2. Jeg læser stadig gamle Penny- og Wendy-blade fra tid til anden. Og nyder det.

3. Jeg har kendt Trine (fra Trine’s Wardrobe), siden jeg var omkring 15, og vi gik til Nik & Jay-koncerter sammen. (Det må I ikke sige, jeg har sagt, for hun er jo sådan en jeg-hører-sej-musik-type nu. :D)

4. Jeg kan slå knude på en kirsebærstilk med tungen. Det er ikke særlig svært, men det er et badass partytrick!

5. Mit største kendis-øjeblik nogensinde var, da jeg så Benny fra Olsen Banden i Føtex forrige år. Manden er jo et nationalklenodie!

6. Jeg er voldsomt talentløs, når det kommer til at fløjte. Jeg kan lige præcis tre toner og ingen melodier.

7. Jeg har engang boet på Hawaii.

8. Jeg har en “tatovering” på min venstre skulder. En lillebitte prik fra engang i folkeskolen, hvor jeg blev stukket med en blyant.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.