Svar på spørgerunde – Del 5

Hvad er det hårdeste, du har været igennem, og hvornår har du været mest ked af det?

Det hårdeste, jeg har været igennem, er uden tvivl forholdet til min ekskæreste og efterdønningerne af det. Der var en del manipulation og psysisk misbrug involveret, som jeg først blev klar over i samarbejde med en psykolog efterfølgende, og det er noget, der har givet mig grimme, grimme ar på sjælen.
Jeg var allermest ked af det, da jeg i mine tidlige teenageår fik rykket mit liv op med rod, fordi mine forældre ville flytte til en ny by. Jeg elskede mit liv på det tidspunkt, og den beslutning gjorde naller.

Hvor mange læsere har du?

I skrivende stund har jeg 458 registrerede læsere. (Woop!) Det egentlige antal læsere er svært at finde præcist, fordi de fleste læser med mere eller mindre anonymt, men sidste måned havde jeg 32.377 sidevisninger, og det er et tal, der stiger støt måned for måned, så jeg er godt tilfreds. 🙂

Hvilken en neglelak er din aller-yndlings?

I min egen samling er det Chanels Rouge Fatal. Det er den perfekte mørkerøde. Den dækker i første lag, passer til alt og i alle sammenhænge. Når jeg er i tvivl, ender jeg altid der.

Og hvilke sko?

Jeg er stadig ikke kommet mig over mit Jimmy Choo-kup, så lige nu må de være favoritten. Ikke at jeg har indviet dem endnu, men jeg tager dem nogle gange ud af æsken og bare sidder og beundrer dem! 😀

Også gerne drømme skoENE og drømmeLAKKEN. 🙂

De ultimative sko dækkede jeg sidste gang. Den ultimative lak må være Chanels Malice, som jeg var for langsom til at få fat i. (Ret ironisk svar, eftersom Michelle, der har stillet spørgsmålet, endda var så sød at skrive en email til mig om, at de stadig havde flere tilbage i hendes Matas.) Anyway, hvis der er nogen derude, der hapsede den, men ikke rigtigt får den brugt, så hit me up! 😉

Hvordan foregår et typisk (hvis der er sådan et) flirte-forløb for dig?

Der er på ingen måde et typisk forløb. Det kommer helt an på, hvor interesseret jeg/han er, og hvad “målet” med flirteriet er. Fx har jeg flirtet med den samme fyr på Facebook i flere år nu, men det er bare hyggeflirt, og jeg regner ikke med, det nogensinde bliver mere. 
Post røvhulsekskæreste er forløbet dog nok mest, at der bliver flirtet, indtil jeg føler, han kommer for tæt på, og så lukker jeg ned og løber min vej storskrigende! 😉

Finder du oftest søde fyre i byen/på job/uddannelse, skriver I på facebook, hvad betyder mest, når en fyr skal charmere dig?

Bloggen er mit job pt, uddannelsen står på pause, så det er nok mest i byen og via venner. Hvis det er semi-seriøs flirten, foregår det mest på sms. Og det betyder mest – faktisk kræves det – at han har styr på sit sprog. Jeg skal have en mand, der har ordet i sin magt. Jeg dropper ham ikke på grund af den gængse kommafejl, men hvis han er typen, der bruger teenageforkortelser, staver som en brækket arm og er ligeglad, så er vi fundamentalt for forskellige! 

Hvordan kan det være, at du ikke går til eller blogger fra så mange bloggerevents som mange af de andre københavnske bloggere?

Okay, delvist har det noget at gøre med, at jeg ikke bliver inviteret, ahem. 😉 I hvert fald ikke til de store cupcake-events, fordi der foretrækkes candyfloss-pigerne i høj grad. På det seneste er der dog kommet væsentligt flere invitationer, men jeg har takket nej, fordi jeg ikke syntes, det passede til bloggen. Jeg vil gerne kunne skrive om events fra en interessant vinkel i stedet for den påkrævede jeg-fik-et-glas-champagne-og-en-goodiebag-gratis-så-nu-skal-i-være-søde-at-købe-det-her-produkt. Det er ikke relevant, det er ikke mig og det er ikke det, jeg vil med bloggen.

Kunne du tænke dig at blogge for et bloggernetværk, eller vil du blive ved med at blogge alene – og i så fald hvorfor?

Der er rigtig mange gode grunde til at blogge for et netværk. Primært er det lettere at tjene penge og at blive opdaget af nye læsere. Men der er også ulemper. Især hos Bloggers Delight forekommer der mig at være en eller anden Stepford Wives-effekt, hvor alle pludseligt skriver om det samme på den samme måde, blogs bliver uoriginale og begynder at køre på autopilot, fordi alting pludselig bliver så nemt. Det vil jeg meget gerne slippe for sker for mig. 

Hvem er din danske yndlingsblogger?

Jeg har ikke én yndlingsblogger, men jeg arbejder pt på et (eller måske flere) indlæg om bloggere, jeg synes, gør det virkelig godt (takket være godt forslag fra en læser!). I ved, for lige at smide noget ros ud i blogland i stedet for al den kritik, jeg har dyrket så intenst på det seneste. 😉

Hvilke udenlandske plus size blogs læser du?

Det gør jeg ikke. Men det er ikke bevidst, jeg kender bare ikke nogen, så forslag modtages gerne! Jeg gætter på, de bedste er amerikanske. Meget kan man sige om amerikanerne, men de er bare bedre til at acceptere sig selv for dem, de er. Det kunne være ret sejt at opdage et par plus size bloggere, der rent faktisk klæder sig efter (og står ved!) deres figur i stedet for at prøve at følge moden slavisk og ignorere de ekstra kilo på sidebenene – som jeg desværre synes, tendensen er blandt plussere i dansk blogland

Og så kom vi endelig igennem! Tak for rare spørgsmål, jeg håber, I er blevet klogere på mit væsen! 😉

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.