Situationsbillede

Det er kogende varmt. Jeg er træt og ugidelig og prøver at sparke mig sammen til at cykle i Netto. Allermest har jeg lyst til at starte en filmmaraton. Harry Potter, måske. Noget nemt og frisk. I går så jeg en mærkelig, fransk film, der handlede om en kvinde, som var fascineret af at gøre skade på sig selv. Så drak hun sig fuld og begyndte at spise sin arm. De er mærkelige, de franskmænd. Frank ligger under min seng og snorker lystigt. Intet i hele verden kan vække ham. Jeg har lyst til kage, men jeg er for doven til at bage selv og helt bestemt for doven til at køre til bageren. Jeg burde lave et afsnit i det her blogindlæg nu, ellers bliver det for uoverskueligt, og der er ingen, der gider læse det. Men det ville lidt ødelægge hele det her Virginia-Woolf-stream-of-consciousness-koncept, jeg har gang i. Uuuh, se mig, jeg kan komme med litterære referencer! Min mave rumler. Den vil have kage. Nej, det passer jo ikke. Min mave vil bare have mad, det er min hjerne, der vil have kage. Okay, jeg kører i Netto nu… Nu.

Nu.

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.