En gave og en blogfilosofi

Apropos temaet om bloggergaver, sponsorater og deslige, der har floreret en del herinde det seneste stykke tid, så har jeg vist aldrig fået vist jer mine utroligt fine ruskindsstiletter, der er en gave fra InWear. Jeg har gennem bloggens historie haft færre samarbejder, end kan tælles på én hånd, og det er primært, fordi jeg går ret meget op i at være reel og troværdig, og hvis hvert andet indlæg er sponsoreret, så forsvinder den følelse lidt. Eller, det gør den i hvert fald for mig. Og det duer ikke, når jeg nu er hende, der siger sin mening… Om alt.

Det er imidlertid ingen hemmelighed, at jeg er svært glad for InWears klassiske stil og gode kvalitet, så et samarbejde med dem var en no-brainer. De er bare lidt bedre end andre gode oste. Det er min filosofi omkring sponsorerede indlæg, at det skal være noget, jeg kunne finde på at skrive om af mig selv. Det er min kvalitetskontrol. I dette tilfælde havde jeg så reelt gjort det, før et samarbejde overhovedet kom på tale. Skrevet om dem, altså.

Disse sko er desværre ikke i sortimentet mere, men andre fine InWear-sko kan findes her.

For en god ordens skyld: Dette indlæg er ikke sponsoreret. Det omtalte samarbejde drejer sig om dette indlæg. Der forelægger ingen aftale med InWear om, at jeg skal fremvise deres gave… Det gør jeg bare for at gøre jer jaloux. Muahahahaha! 😀

Kommentarer (12)

  • De er simpelthen SÅ pisse pæne!!!!!!! Enkle, men alligevel super skulpturelle!!! Og farven….. ÅHHH!!!!!!! Dejligt, at se noget andet end fucking sneaks!! Ikke at jeg havde forventet at se det her anyway…..Hey – hvad med et sneakers indlæg??

  • De er også super flotte. Kunne jeg helt sikkert godt ønske mig af manden:) Kan ikke helt forstå hvordan det kan være en gave fra inwear uden at det er sponsoreret indhold, hvad er forskellen?

  • Du laver nogle gode og inspirerende tekster. Billedet taler naturligvis også for sig selv, men du ytrer din mening godt:)

  • Jeg tror ikke, det ville være klogt med et sneakers-indlæg… Det ville blive sådan noget: “De her er grimme, men de her er grimmere”-noget. 😀

  • Når et indlæg er sponsoreret, er der en helt klar aftale mellem blogger og firma om produkt og afbetaling. Denne aftale gjaldt indlægget, jeg har linket til. Skoene har jeg valgt at vise frem af egen fri vilje. De store bloggere får fx også ofte tilsendt gratis ting i håbet om, at de vil nævne dem på bloggen. Disse ting er i princippet heller ikke sponsorerede, fordi der ikke forelægger en juridisk aftale om omtale for betaling/gave. 🙂

  • HAHAH…. Tænkte mere noget a la “10 gode grunde til ikke……” resten er op til dig:D

    Og nu er det slet ikke for at være fordømmende… for jeg har skam også sneakers og basketstøvler (og mange par)… Skyldes dels, at min ven arbejdede i en Adidas på et tidspunkt, hvor jeg fik dem kastet i nakken og at jeg rent faktisk synes de er ret seje og de passer til MIG! Men når alle lige pludselig skal flashe dem/ned nedtonede gadestreet-stil… så kaster jeg lidt (meget) op…..

    … men god lørdag:)

Der er lukket for kommentarer.