Årets bedste beautytip

“Aaaarh,” tænker I ved synet af overskriften, fordi I i kraft af at være mine læsere naturligvis er skeptiske af natur. Det er jo det, vi bonder over, ikke? Gør klar til at æde jeres ord, folkens, og forbered jer på at møde et af internettets bedste beauty-pushere.

Var det noget med en Essie-lak til £2? En O.P.I til £4? En Sally Hansen til £1.49? På fast basis?! Sig hej til FragranceDirect. Makeup du kender og elsker til en brøkdel af prisen. Sortimentet er, som navnet indikerer, ikke begrænset til neglestuff, der er også dufte, hudpleje og makeup en masse – jeg nåede bare kun halvvejs igennem negleafdelingen, før der var 14 ting i min kurv, og jeg lige måtte holde pause og få vejret.

Siden er engelsk, og som nogle af jer måske er klar over, har det engelske postvæsen lige fucket os udlandske shoppere godt og grundigt over ved at forbyde luftfragt af blandt andet neglelak og parfume. Fragrance Direct har tacklet det problem ved at skifte til landfragt, hvilket betyder, at ventiden er lidt længere, men til de priser kunne det helt ærligt ikke rage mig mindre. International fragt koster £5,50, hvilket essentielt betyder, at du skal smide én enkelt Essie i kurven, før den omkostning er tjent ind igen…

Matas, jeg elsker dig, men du kan ikke være med her.

PS: Husk at google swatches, hvis I er usikre på farven. Alternativt kan man køre en gang rekognoscering i forladt-til-fordel-for-en-billigere-model-Matas og vælge pæne farver in person.

PPS: Jeg er klar over problemet med billederne på bloggen, og jeg har råbt af Photobucket. Jeg venter bare lige på, at de får fingeren ud… UPDATE: Billedeproblemet er fikset nu. Kan du stadig ikke se dem, så slet din cache… Computere er retarderede.

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.