Et tip og en forklaring

Jeg føler mig håbløst uinspireret og i virkelig dårligt humør i disse dage, så hvis I synes, de personlige/sjove/gennemarbejdede indlæg drukner lidt i de mere letkøbte, så er det altså derfor. You win some, you lose some. Jeg er sikker på, min vindende sarkasme vender tilbage, før I ved af det… 😉

I mellemtiden ville jeg lige dele dette tip. Jeg er på ingen måde Pieces’ største fan, men jeg er imidlertid kæmpefan af alt draperet, så lige her rammer de for mig plet. Jeg er også ret begejstret for mønsteret i stoffet, der er diskret, men virkelig pænt. Skulle jeg have lavet en gætter, ville jeg have skudt dem til at være fra noget væsentligt mere fancy end Pieces. Prisen er i øvrigt pt kun 104 kroner pr. styk hos Boozt, så der er kup all around! Find dem her.

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.