Alle mine veninder…

Klokken er et par minutter i fem, og jeg kan ikke sove. Jeg ruminerer, som min gamle psykolog plejede at sige. Jeg går med tanker om at ende et venskab – eller efterhånden er det vist snarere et bekendtskab – fordi jeg mildest talt ikke bliver værdsat. Selvom jeg prøver. Virkelig prøver. Og det gør mig hidsig! Derfor har jeg ikke så få imaginære samtaler, hvor jeg råber og skriger og i dén grad sætter vedkommende på plads. Det er jeg nemlig ikke så god til i virkeligheden. Konfliktskyhed og shit, I ved…

Det var en omvej. Dette indlæg var egentlig mest for at vise jer ovenstående statusopdatering fra i går, der så udmærket beskriver alle mine (gode) veninder. Lige dele gode råd og mandehad. Næh, det passer ikke engang. Mest mandehad. Og Frank-kærlighed. Hvad mere kan man ønske sig?!

P.S.: Ja, min Facebook er på engelsk. Jeg kan ikke udstå den danske. “Hvad har du på hjerte?” For ikke at tale om den virkeligt forfærdelige “3 synes godt om-tilkendegivelser.” Ej. Det siger vi jo ikke på dansk.

P.P.S.: Nej, der er ikke kommet nogle ansøgninger endnu. Der skal åbenbart to til at bestemme det der med, om jeg skal have en mand. Who knew?

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.