Svar på spørgerunde – Del 2

Hvad er dine tre værste hade-hade (dobbelt op på hade) ting? 

Åh Gud, det kan jo være ALT! 
  • Jeg hader, når folk ikke har et intellektuelt ambitionsniveau. Det er lidt svært at forklare uden at lyde både snobbet og arrogant, men jeg er jo sprognørd, så folk, der fx skriver smser á la “D r d ik. Sez imorn” driver mig langsomt til vanvid.
  • Jeg hader dyremishandling og generelt folk, der mener, at dyreliv ikke har værdi. Du kan vise mig alle de sultende afrikanerbørn, du har lyst til uden at give mig så meget som våde øjene, men flasher du en græsk gadehund, som bare gerne vil elskes og mødes med råb og vold, så er jeg stortudende med det samme!
  • Jeg hader at vaske tøj.

Hvornår åbner du en internetbiks med sko? … og katte?

Jævnfør ovenstående svar, så kommer jeg aldrig til at sælge katte, da jeg ville beholde dem allesammen selv. Ahem. Sko er mere nærliggende, det kræver bare en anelse mere startkapital, end jeg sådan lige har under madrassen.

Kommer der snart en ny video med Franks tricks?


Frank har bare ikke lært nogle nye tricks siden den sidste video, så jeg ved ikke, om det ville være så spændende…

Har du nogensinde overvejet at skrive en bog? Ikke nødvendigvis som i “Nynnes Dagbog nr. 100”, men bare en eller anden bog?

Okke ja, masser af gange. Jeg er sågar startet på flere, jeg har bare virkelig mangel på viljestyrke til at færdiggøre sådan nogle projekter. Senest brygger jeg lidt på en sci-fi historie (tænk Hunger Games-agtig genre), der bygger på en drøm, jeg havde for et par måneder siden. Jeg tror bestemt, der er kød nok på den, spørgsmålet er mere, om jeg kan få sparket mig selv i gang med projektet.

Hvorfor er du holdt op med at svare på kommentarer?

Det er jeg heller ikke. Det var ganske rigtigt planen, at jeg ville holde op med at svare på de “mindre vigtige” kommentarer, men da det kom til stykket kunne jeg ikke nænne det. Så nu er jeg tilbage til at svare alle – nogle dog noget senere, end hvad anstændigt er. Jeg arbejder på det…

Jeg vil også gerne høre mere om Paradise! Hvem, tror du, vinder – og hvem håber du? Hvem er din ultimative favoritdeltager? Hvordan ville du selv spille spillet?


Jeg håber, Nicolas vinder. Han har spillet spillet for alle pengene, men han har gjort det klogt og snedigt. Og så er det virkelig sødt, han er så loyal over for Sandra, selvom hun taktisk er ret blank.
Jeg tror imidlertid, Kasper tager den, for selvom det kræver taktik at nå finalen, så er det altid den mest populære rent personligt, der render med sejren.
Jeg ville selv spille overvejende personligt, tror jeg, alene af den grund, at skulle jeg deltage, ville det være for oplevelsens skyld, og så gad jeg ikke kæmpe for at smide mine yndlingsmennesker på hotellet ud, bare fordi de stod i en anden gruppe eller var en “stærk spiller”.

Hvad læser du, og hvornår er du færdig? Og hvad vil du gerne lave når du bliver stor?

Jeg har en bachelor i engelsk og tysk og er pt i gang med min kandidat i engelsk med fokus på nutidig litteratur. Jeg har ca. et år tilbage, men lige nu går jeg mere eller mindre sygemeldt, så der sker ikke den store udvikling.
Med hensyn til fremtidsplaner bliver jeg nærmest mere forvirret, som tiden går, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt, men jeg håber på at finde noget, der interesserer mig, og hvor jeg overvejende kan arbejde selvstændigt. Jeg er helt horribelt dårlig til at arbejde i grupper, mest fordi andre mennesker har en tendens til at være idioter… 😉

Hvis du helt selv kunne vælge, hvordan ser dit liv så ud om 10 år?


Så var jeg rig. Det er ikke særlig originalt, men jeg har behov for en del frihed, som økonomisk uafhængighed kunne give. Jeg ville købe en hest, jeg ville rejse en del, jeg ville nok kaste mig ud i noget skodesign. Og jeg ville kunne gøre det hele på mine egne præmisser.
Nårh ja, og så levede Frank selvfølgelig endnu lykkeligt ved min side, og jeg var gift med Jensen Ackles. 😉

Kommentarer (6)

  • Jeg er vild med dit svar til, hvordan dit liv gerne må se ud om 10 år… Hvis det var mig, ville jeg helt sikkert også købe en hest igen 🙂 Du er mere end velkommen til at kigge forbi! Kh. Caroline

  • Personligt krydser jeg fingre for, at den der bog bliver til noget, du skriver så godt herinde, så det kan ikke andet end at blive en 'GREAT successss!' (udtales med Borat accent).

  • Bliver bare lige nødt til at høre, om sultende børn slet ikke påvirker dig? Du får det lidt til at lyde sådan, men det kan vel ikke passe. 😉
    Iøvrigt, eeeelsker at læse med på din blog. 🙂

  • Jo, selvfølgelig påvirker de mig, jeg er ikke helt hjerteløs. De har bare virkelig mange mennesker til at tale for sig, hvor dyr ofte er helt ligegyldige i mange menneskers optik. Det er det, der rammer mig i hjertet.

Der er lukket for kommentarer.