Opmuntringsshopping

Jeg vågnede i dag i bragende dårligt humør. Uden nogen synlig grund. Eller jo, jeg er pissed på en af mine venner, og jeg var lige ved at træde i en gang kattebræk på vej ud på badeværelset, men det er jo ikke, fordi nogen af delene aldrig er sket før.

Da jeg havde gået og skulet ondt til Frank det meste af eftermiddagen, blev jeg enig med mig selv om at gøre noget ved situationen og satte kursen mod Matas. Til min fødselsdag fik jeg nemlig to af de allerfineste lakker fra Essies sommerkollektion, og jeg har virkelig prøvet at forsvare at beholde dem, men i sidste ende vandt små kaninbasser med brændsår som følge af farlige neglelak-ingredienser som altid, så byttes skulle de.

Jeg ville egentlig have nappet Chanels Taboo, men den var ikke kommet hjem, (og som altid vidste Matas-damen ikke, om den overhovedet kom,) så i stedet besluttede jeg, at det var på tide at afprøve Goshs lakker, da de som det eneste lavpris-makeupmærke ikke tester på dyr. Jeg endte på en fin mint og en guldglimmer-overlak, som skulle være ganske tæt på længe ønskede Deborah Lippmanns Boom Boom Pow, bare til 100 kroner mindre.

På hjemvejen stoppede jeg i Netto efter jordbær og ærter, og nu vil jeg se et afsnit af Pretty Little Liars. Much better.

Kommentarer (9)

  • Jeg har fået at vide i min Matas at Taboo kommer omkring uge 20 – og forresten er Provocation osv. lanet i butikkerne nu 🙂

  • Jeg vil hurtig gøre opmærksom på, at selvom de siger det ikke er testet,- så er det. Jeg var til foredrag om det på Aarhus Uni sidste år. Alle produkter har været det, men nogle nyere modeller er måske ikke, desværre. 🙁

  • Jeg startede dagen ud med at blive vækket af min kat da hun overtissede min dyne – og mig under den, så kan nikke stærkt genkendende til at skule af sin kat!

  • Min Matas havde fået forårskollektionen, men ikke de tre der, desværre. Provocation vil jeg ellers også mægtig gerne se live!

  • Der er rigtig meget bøvl med den slags, fordi de fleste firmaer fx bruger ingredienser, der er testet på dyr fra dengang, man SKULLE gøre det. Generelt hører man virkelig meget snak, og det er svært at vide, hvem man skal stole på. Jeg bruger selv PETAs liste over godkendte firmaer, for der sidder nogle meget dedikerede mennesker, som ved meget mere om emnet end mig, og de har altså godkendt Gosh, så jeg tør godt støtte dem. 🙂

Der er lukket for kommentarer.