2 x Paradise Hotel top 3Top 3 over yndlings Paradise deltagere of all time? Og top 3 over de værste? 

I har seriøst ingen idé om, hvor lang tid jeg har brugt på det her spørgsmål! Jeg har sågar researchet gamle sæsoner for ikke at glemme nogen, og listen med kandidater til begge kategorier var skræmmende lang til at starte med. Dette skulle egentlig være næste spørgerunde-indlæg, men det her ene spørgsmål fyldte så meget, at det nu får helt sit eget.

De endelige valg:

Yndlings:

  • Ronnie fra sæson 5, der spillede spillet for alle pengene, røvrendte alle folk på vejen og talte afsindigt ukorrekt overkorrekt dansk. (Fx talte han i et kamerainterview om “Benjamin og jegs plan.” Startede i øvrigt hver sætning med “I henhold til…” og grinede præcis som Muttley fra Stop den brevdue.
  • Patrick fra sæson 6, der taktisk måske ikke var så bemærkelsesværdig, men hvis personlighed var med til at løfte sæsonen til et højere niveau. Også den første homo-deltager og havde lige som Ronnie et fabelagtigt grin!
  • David fra sæson 2, som udover at være det mest voldsomme Paradise-crush, jeg til dato har haft, også lavede det mest geniale spil i Paradise-historien: I finaleugen mistede han sin partner og var nærmest sikker på at ryge ud, indtil han bildte sin største konkurrent, Linda, ind at han havde fået et brev, og hun skulle stille sig ved ham. Der var intet brev, men hans plan lykkedes, og Lindas partner røg.

Antiyndlings:

  • Martin fra sæson 5, som udover at tro han var det lækreste menneske, Gud har sat på jorden, også var tåkrummende slesk og bildte sig selv ind, han var alfahan.
  • Michael også fra sæson 5. Muligvis den mest ubehagelige spiller(/person) nogensinde i min optik. Blev skræmmende hidsig på et øjeblik over de mindste småting, gjorde alting personligt og svinede folk til i tide og utide. Gjorde hotellet til et utrygt sted, hvor folk var bange for at tage en harmløs diskussion. Jeg var absurd lettet, da han røg.
  • Sascha fra sæson 8. Muligvis den mest passive spiller i verdenshistorien. Var kun på hotellet så længe, fordi Jeanette beskyttede hende. Rendte Sebastian i røven konstant, selvom han bestemt ikke var interesseret.

Jeg ville egentlig have sat Anna på i stedet for Sascha, men i og med denne sæson stadig kører, lod jeg hende slippe for en god ordens skyld. Jeg har dog til dato ikke set mangel på hensyn til andres følelser og barnlig egoisme i så udbredt grad som hos den pige! Brrr.

Og nu til jeres bud! Jeg er pissefucking nysgerrig!

Kommentarer (13)

  • En af mine yndlings må i hvert fald være Jon (kan ikke huske sæsonen, men det var ham, der var sammen med Line Sofie). Sød dreng, det var han.

  • Åh David jeg elskede David! Snuppede han ikke alle pengene fra sin partner i finalen også?? Det synes jeg at kunne huske. Det var samme sæson de dødirriterende tvillinger var med.

    //Charlotte

  • jeg er/var vild med ham Paradise-Sebastian, alias Grækeren … han var en super løgner hehe

    jeg er også vild med Patrick han er super 🙂

  • Awesome liste, Miriam! Kan virkelig godt forstå det ikke var nemt at svare på, jeg har selv svært ved at graduere mit had.. 😉
    Men af yndlingsdeltagere ville jeg nok sige Nick og Diana, fordi de var super søde og vandt sammen og så Nicoline af den simple grund, at hun er den eneste rigtigt flotte der nogensinde har været på hotellet (IMO, de andre ligner jo.. Ja, ikke noget smukt ihvertfald).
    Det er straks sværere at vælge, når det kommer til hade-typerne! Jeg er så meget med på Martin og Michael – jeg tror aldrig jeg før eller siden har følt så meget had mens jeg så TV. Jeg så engang Martin på gaden i Århus, og mine øjne spændte sig med det samme ind til bittesmå sprækker, der bare sendte lyn af had afsted, og jeg fik et halv-chokeret ansigtsudtryk retur – WIN!
    Derudover var Tammie godt nok også træls, og jeg ville nok vælge hende og Jeanette frem for Sascha (hun kan jo nærmest ikke rigtig gøre for det, så det er lidt ligesom at grine af en handicappet..) og Jeanette var bare.. bare.. “Se mig, jeg ligner Fiona fra Shrek, mine extensions er lavet af selvdød rideskolepony og jeg kan absolut ikke synge, men måske jeg får en pladekontrakt, ligesom Amalie, hvis jeg bare synger højt nok, længe nok og gennemtrængende nok i hvert eneste fåggging afsnit” Lad os bare sige, at Jeanette lærte mig, at man ikke altid kan stole på sig selv i nærheden af strikkepinde – jeg har aldrig haft så meget lyst til at jage en i hvert øre på mig selv…
    Aaaah, det lettede:)
    – Kir

  • Åh ja, især Diana kunne jeg også godt lide, fordi hun nægtede at gå på kompromis med sine holdninger eller at være slutty som de andre.

    Martin var bare et klammo menneske altså!

    Tammie og Jeanette havde jeg egentlig ikke så meget imod. Jo, Jeanette var da dødirriterende at høre på, men hun spillede i det mindste aktivt.

    Synes i øvrigt Stine Kronborgs sang er dobbelt op på irriterende, fordi hun tydeligvis TROR, hun er en stor sanger… O_o

  • HADEDE også Stinna, Candy og Julie fra sæson 6!! Puuuhaa mage til irriterende mennesker skal man lede længe efter… Stinna for at være totalt dominerende og tro at alle elskede hende og tro at hun styrede hotellet. Candy for at være enormt klæbende og som en lille hund, og så for heeele tiden at sige fucking før alt. Julie for, ligesom Candy, at være mega klæbende og ikke forstå et nej i første omgang… OG SÅ ANNA FRA SÆSON 9…. Amen altså.. Bryder mig altså heller ikke så meget om Nicholas.. 😉 Fair nok at han virkelig spiller spillet, men synes at han gør det på en så irriterende måde og hele tiden skal være et orakel. Derudover synes han selv at han er den lækreste derinde og det synes jeg altså virkelig ikke at han er! 😀

  • Uuuuhhha, jeg kan jo umuligt vælge tre!! men lækre Nick (ikke ham den grimme fra den sæson med sheilamaria), diana, jon (<3), ronnie, line-sofie, Nicolas fra sæson 9. og selvfølgelig Ronnie!!

    der er endnu flere på hadelisten……….

  • Stinna var forfærdelig! Hun var også på den lange hadeliste, men fordi de andre også hadede hende røg hun ud for hurtigt til rigtigt at pisse mig af…

Der er lukket for kommentarer.